Barça

L’epíleg més trist

Sergio Busquets. El capità, acomiadat entre xiulets, podria haver disputat el seu últim partit amb el Barça en la Champions League

Entre xiulets. Així va abandonar Sergio Busquets dimecres el Camp Nou quan va ser substituït en el minut 58, acomiadat per part de l’afició blaugrana. No és la primera vegada que el feu culer escridassa el capità, convertit en una figura controvertida pel seu rendiment a la gespa, objecte de debat en els últims temps. I és que el mig centre de 34 anys acostuma a ser un dels més exposats quan l’equip no rutlla i no està ben organitzat, quedant, en fase defensiva, obligat a abastar uns espais i a resoldre una sèrie de situacions que el superen. Sí que llueix, en canvi, quan el conjunt està ben organitzat i viatja junt. Darrerament, però, el grup entrenat per Xavi Hernández no ha estat bé col·lectivament, sobretot en els partits de Champions League, i ha quedat assenyalat, especialment el dia de l’Inter a l’estadi, en què, a més, va perdre una pilota que va acabar en un gol en contra.

Per tot plegat, el de Badia és en el focus, i tot fa preveure que aquest és el seu últim curs en el Barça. Busi acaba contracte el proper 30 de juny del 2023 i el seu futur s’entreveu als Estats Units, en un equip de la MLS. Si acaba marxant, el que va disputar contra el Bayern serà el seu últim partit amb la samarreta del Barça en la màxima competició continental, ja que la targeta groga que va veure li impedirà jugar l’última jornada al camp del Pilsen. L’adeu amb esbroncada, doncs, és un trist epíleg per a una llegenda del club que va aterrar en el primer equip procedent del filial fa 14 anys, durant els quals ha aixecat 26 títols: 8 lligues, 3 Champions League, 3 copes, 6 supercopes, 3 mundials de clubs i 3 supercopes d’Europa.

SANCIONAT

Acabarà contracte l’estiu vinent, i va veure una targeta groga que li impedirà jugar l’última jornada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)