Barça

Laporta: “És d’un barcelonisme incontestable, el que ha fet Piqué”

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha valorat la decisió de Gerard Piqué de retirar-se. En declaracions als mitjans del club, Laporta ha explicat: “De la retirada de Piqué, els darrers mesos ja n’havíem parlat. Darrerament, amb més intensitat. Havíem fet reflexions conjuntes per tal de valorar aquesta possibilitat. Però per ser qui és, deixàvem en mans de Gerard Piqué la decisió final”. El president ha afegit: “Sempre serà una referència del barcelonisme. És d’un barcelonisme incontestable, el que ha fet”. “Colpit com a president” pel video del central, Laporta ha dit: “A part dels èxits que ha aconseguit, perquè ho ha aconseguit tot com a culer, forma part de l’escut del Barça.” Respecte a homenatge en el comiat, ha apuntat: “Ja ho anirem parlant. Farem el que Gerard vulgui en el sentit que s’ha de sentir còmode. Sap que estem a la seva disposició perquè aquest procés de retirada sigui el més culer possible.”

“Disposició del jugador”

Laporta ha parlat també de la rescissió del contracte que els uneix: “L’acord de resolució encara està en procés de concretar-se. He de dir que hi ha una gran disposició per part del jugador d’ajudar el club, respecte al fair-play, la massa salarial esportiva.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)