Barça

Raphinha jugarà el seu primer mundial

L’extrem del FC Barcelona ha estat un dels 26 futbolistes escollits per Tite per anar a Qatar. Raphinha viurà així el seu primer mundial, una gran notícia, ja que no travessa una bona ratxa amb el Barça, tot i que no ha perdut la confiança de Xavi.

La primera vegada que el de Porto Alegre va vestir la samarreta verde-amarela va ser el 7 d’octubre de 2021, en la onzena jornada de les eliminatòries sud-americanes de Qatar 2022. Raphinha va entrar al terreny de joc a la mitja part quan Brasil perdia per 0 a 1 davant Venezuela. Gràcies a les seves dues assistències i al penal aconseguit al seu favor, els brasilers van aconseguir capgirar el marcador fins al 3 a 1 final.

El jugador de Porto Alegre és l’únic jugador brasiler que actualment milita a les files del Barça, però també Dani Alves, actualment a Mèxic, ha entrat a la convocatòria. La llista completa de Brasil amb els 26 de jugadors convocats és aquesta:

Alisson (Liverpool), Ederson (M. City), Weverton (Palmeiras); Dani Alves (Pumas), Danilo (Juventus), Alex Sandro (Juventus), Alex Telles (Sevilla), Bremer (Juventus), Militao (Madrid), Marquinhos (PSG), Thiago Silva (Chelsea); Bruno Guimaraes (Newcastle), Casemiro (M.United), Everton Ribeiro (Flamengo), Fabinho (Liverpool), Fred (M.United), Lucas Paquetá (West Ham); Antony (M.United), Gabriel Jesus (Arsenal), Gabriel Martinelli (Arsenal), Neymar (PSG), Pedro (Flamengo), Raphinha (Barça), Richarlison (Tottenham), Rodrygo (Madrid) i Vinícius Jr. (Madrid).

El proper dilluns 14 és el dia de presentació dels seleccionats brasilers a l’stage de preparació que faran a Torí, a les instal·lacions de la Juventus. El dia 19, la canarinha viatjarà cap a l’emirat àrab per preparar el primer enfrontament contra Sèrbia de dijous 24 a les 20 h. Els altres dos rivals del grup G són Suïssa i Camerun.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)