Barça

El Sadar també diu adeu a Piqué

Prèvia. El Barça defensa el lideratge a Pamplona en l’últim partit abans del mundial, en un duel enverinat i encara amb les emocions a flor de pell pel comiat al capità viscut dissabte

Tres dies després de l’última gran nit de Gerard Piqué al Camp Nou, El Sadar serà avui l’escenari del comiat definitiu del capità. Piqué ha entrat en la llista i l’Osasuna-Barça d’aquesta nit (21.30 h, Movistar LaLiga) serà el seu últim capítol en el futbol professional. No està previst que sigui titular. Xavi considera altres opcions. Christensen, Marcos Alonso i Eric es jugaran dues places a l’eix de la defensa i previsiblement Piqué es quedarà a la banqueta. El seu gran dia va quedar reservat contra l’Almeria, a casa i amb el caliu dels culers. Piqué ja està en procés de digestió d’emocions. Jugui o no, a Pamplona acaba el viatge.

També serà l’últim partit del Barça abans del mundial de Qatar i l’obligació és conservar el lideratge després del favor fet ahir pel Rayo. Partit difícil, perquè l’Osasuna de Jagoba Arrasate és el cinquè en la classificació i un dels equips revelació d’aquesta temporada. Sense anar més lluny, setmanes enrere va ser capaç d’empatar al Santiago Bernabéu amb un gran gol de cap de Kike García (1-1). Ell o Budimir seran la referència en atac. Qui té plaça fixa és Chimy Ávila, que ja acumula sis gols en sis partits. El gran dubte d’Arrasate és a la porteria. Si Sergio Herrera no està en plenitud de facultats, repetirà Aitor Fernández.

No hi haurà retrobament amb Abde. El marroquí està lesionat i, a més, no pot jugar per contracte com ja va passar amb Nico González el dia del València-Barça. Curiosament, Nico i Abde van ser els dos golejadors del Barça en l’última visita a El Sadar el desembre del curs passat, quan l’equip de Xavi no va passar d’un empat (2-2). Chimy va aigualir la festa als blaugrana amb un gol en el minut 86.

Al Barça, Araujo, Kounde, Roberto, Memphis i Kessie continuen de baixa. Marc Casadó i Chadi Riad repeteixen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)