Barça

Amb el xip mundialista

Barça. Els internacionals blaugrana s’incorporen a les concentracions de les seves seleccions per preparar-se per a Qatar. Els primers a debutar seran De Jong i Depay amb els Països Baixos

Després d’uns dies de descans, l’activitat torna per als setze jugadors culers que han estat cridats per representar els seus països a Qatar, i és que l’inici del mundial és a tocar. Normalment, les dates FIFA són un maldecap per als clubs i això bé ho sap el Barça, ja que malauradament va ser l’entitat més perjudicada en l’última aturada de seleccions, però ara, per contrarestar el mal causat al setembre, li ha arribat una molt bona notícia des d’Abu Dhabi, i és que Ronald Araujo es va entrenar ahir amb els seus compatriotes. L’Uruguai va convocar el central després de parlar amb el Barça i de valorar les sensacions que tenia el jugador, tot i no tenir encara l’alta mèdica, i, de fet, Araujo es va mostrar molt agraït amb el club per haver-li permès tenir l’oportunitat de participar en el seu primer mundial. És cert que el defensa es va exercitar a un ritme més pausat i sense tocar pilota, però és un senyal més que la seva recuperació va per molt bon camí.

L’altra cara de la moneda l’encarna aquesta vegada Marc-André ter Stegen, que no ha pogut viatjar amb l’equip alemany a Oman, on demà juguen un amistós amb la selecció local, encara que no ha estat per res més greu que un empipador virus estomacal. El porter es tornarà a reunir amb els companys directament a la ciutat d’Al Ruwais, on els teutons han ubicat la caserna general. A 70 quilòmetres cap a l’est, a l’indret de Jor, serà on Ter Stegen es veurà les cares el dia 27 amb set companys de vestidors quan s’enfrontin Alemanya i Espanya en la segona jornada mundialista. L’expedició blaugrana, composta per Jordi Alba, Eric Garcia, Gavi, Pedri, Ferran Torres, Ansu Fati i el capità Busquets, es va presentar ahir a Las Rozas per posar-se a les ordres de Luis Enrique. També Raphinha va aterrar a Torí cap al migdia per escalfar motors amb la canarinha a la ciutat esportiva de la Juventus abans de l’estrena contra Sèrbia de dijous vinent.

ARAUJO

L’uruguaià torna als entrenaments, però a un ritme més pausat i sense tocar pilota

TER STEGEN

El porter té una infecció a l’estómac i no pot viatjar amb Alemanya a Oman
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)