Barça

Més de 4 milions recaptats en el partit contra l’ELA

El partit contra l’esclerosi lateral amiotròfica (ELA) que van disputar el FC Barcelona i el Manchester City al Camp Nou, el 24 d’agost, ha generat una recaptació espectacular. Ha anunciat avui la xifra Juan Carlos Unzué, impulsor del partit, malalt d’ELA i ambaixador de la lluita per fomentar la investigació. “Això ha estat un treball de tots, i aquest treball en equip ha fet possible que es recaptessin 4.362.872 euros, una quantitat espectacular que crec que mereix un gran aplaudiment”, ha dit Unzué en la presentació de la xifra.

La quanitat inclou les entrades per al partit i la fila zero, que es va mantenir oberta. El Barça ha esperat a fer pública la xifra un cop auditada. La recaptació es destinarà a diferents sectors i projectes relacionats amb la malaltia: “Un 10% a la fundació Luzón, un 40% a la plataforma europea destinada als assajos clínics, i la resta per a la investigació per començar els projectes i la creació d’unes beques a mitjà termini per animar els investigadors.” Unzué ha estat acompanyat del vicepresident del Barça Rafael Yuste.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)