Barça

Bruna Vilamala i 18 més

Lliga F. El Barça, sense Aitana, reservada per al dia del Bayern, rep el cuer en el retorn de Bruna i el Llevant les Planes rep l’Atlético

Bruna Vilamala torna a una llista més d’un any després. L’atacant de Sant Vicenç de Torelló no juga un partit oficial amb la samarreta del Barça des del 14 d’octubre del 2021. Aquell dia va ser titular contra el Koge en la Champions, una setmana i mitja abans de lesionar-se de gravetat en un entrenament amb la selecció espanyola sub 23. Després de mesos i mesos apartada dels terrenys de joc, el Barça-Alavés d’avui serà un partit especial per a ella (12 h, Estadi Johan Cruyff). També ha rebut l’alta mèdica la central Laia Codina. Per contra, Jonatan Giráldez té la baixa d’Aitana Bonmatí, amb molèsties musculars. El Barça arriba a aquesta novena jornada com a líder destacat amb 24 punts de 24 possibles. L’Alavés és el cuer, amb només dos punts, i lògicament Giráldez no arriscarà amb Aitana tenint en compte el compromís crucial de dijous contra el Bayern de Munic a l’Spotify Camp Nou, en la segona jornada de la fase de grups de la UEFA Women’s Champions League.

Llevant LP-Atlético

L’altre equip català de primera, el Llevant les Planes, rep l’Atlético (14 h). Entre lliga i copa, les de Ferran Cabello encadenen sis partits sense vèncer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)