El Barça brilla i goleja sense pietat a l’Alavés

El Barça no ha tingut pietat de l’Alavés i l’ha superat de manera clara i brillant (8-0) en el Johan Cruyff. Els gols de Pina, Oshoala, Rolfö, Mapi León, Paralluelo, Crnogorcevic i Geyse han decantat la balança. Amb aquest resultat, les blaugranes arribaran en plena confiança a l’important duel que disputaran aquest dijous a l’Spotify Camp Nou contra el Bayern.

Des del primer instant del partit el Barça ja ha imposat la seva superioritat. La primera arribada de les locals ha arribat en el minut 3 amb un xut des de la frontal de Pina que ha aturat sense problemes la portera visitant. Més clara ha estat la que han tingut en l’acció següent a la sortida d’un córner, i és que una defensa visitant ha evitat el gol sobre la mateixa línia de gol. En el minut 8, després d’aquestes dues arribades perilloses, ha arribat el primer gol del duel amb un xut creuat, ras i col·locat de Claudia Pina. El bagatge ofensiu no s’ha aturat, i en l’11’ Oshoala no ha perdonat des de dins l’àrea petita amb una rematada de cap després d’una gran assistència de Mapi León. En el 25’ Rolfö ha fet el tercer. Amb aquest clar avantatge, les de Jonatan Giráldez han continuat dominant el matx, amb llargues possessions a camp contrari buscant amb insistència els espais per sentenciar el duel. En el 33’, l’àrbitre ha xiulat penal a favor de les culers per mans d’Auñón dins l’àrea. Pina, des dels onze metres, no ha fallat i ha situat el 4 a 0 en el marcador. Abans d’arribar al descans, encara hi ha hagut temps per fer el cinquè. Mapi León, des de la frontal, no s’ho ha pensat dues vegades i ha engaltat un xut potent i molt col·locat que ha anat directament al fons de la xarxa.

A la represa, el Barça també ha sortit amb tot, i les oportunitats per continuar engrandit l’electrònic no s’han aturat. En el 55’, Oshoala ha perdonat en un mà a mà amb Larqué. En la següent jugada, Paralluelo ha estat més encertada i ha fet el sisè gol. Amb tot a favor i pensant ja en el partit de dijous de Champions contra el Bayern, Jonatan Giráldez ha fet els primers canvis. En el 60’ ha reaparegut Laia Codina després de la seva lesió a l’espatlla que l’ha deixat tres setmanes lluny del terreny de joc. I més emotiva ha estat l’entrada a la gespa de Bruna Vilamala en el 71’ després de 389 dies. Crnogorcevic en el 85’ i Geyse en el 95’ han tancat la golejada.