Barça

Exhibició blaugrana

Lliga F. El Barça goleja sense pietat l’Alavés el dia que Bruna Vilamala retorna al terreny de joc després de 389 dies, i arribaran al duel de dijous contra el Bayern en plena confiança

Barça 8 Alavés 0

BARÇA:Gemma, Paredes, María León (Laia Codina, 60’), Pina (Bruna Vilamala, 71’), Marta, Patri (Crnogorcevic, 60’), Rolfö (Geyse Ferreira, 69’), Paralluelo (Keira Walsh, 60’), Oshoala, Nuria, Engen.ALAVÉS:Patricia Larqué, Elba Vergés (Aby, 46’), Osinachi Ohale (Carrillo, 76’), Camila, Gema (Miku, 46’), Ane Miren (Chamorro, 62’), Sanadri, Carla Armengol, Carla Morera, Cristina Auñón, Elene Errasti (Miriam, 46’).GOLS:1-0 (8’) Pina, 2-0 (12’) Oshoala, 3-0 (25’) Rolfö, 4-0 (34’) Pina, 5-0 (43’) Mapi León, 6-0 (57’) Paralluelo, 7-0 (85’) Crnogorcevic, 8-0 (90+5’) Geyse.ÀRBITRE:Suárez González.T.G.:Cristina Auñón, Mapi León, Rolfö, Elba.PÚBLIC:4.420 espectadors al Johan Cruyff.

El Barça continua amb pas ferm cap a la revalidació del títol de lliga. Nou jornades disputades i nou victòries. Les de Jonatan Giráldez van fer ahir una autèntica exhibició de futbol contra l’Alavés i van aconseguir la golejada més gran des que ha començat aquest curs. Vuit gols que han de donar molta confiança a un equip que enceta un mes i mig molt exigent, amb nou partits importantíssims per a l’esdevenir de la temporada. El pròxim serà aquest dijous a l’Spotify Camp Nou contra el Bayern, i les blaugrana arribaran en plena forma i amb la moral pels núvols.

Contra l’Alavés, el cuer de la classificació, van resoldre el partit en la primera meitat. Al cap de 10 minuts ja manaven amb la diana de Clàudia Pina. Oshoala, Rolfö, un altre cop Pina i Mapi León van tancar la maneta abans de marxar als vestidors. En la represa, les culers van continuar sent molt superiors, i Paralluelo, Crnogorcevic i Geyse van situar el 8 a 0 definitiu. El moment més emotiu del partit es va viure en el minut 71, quan Bruna Vilamala va entrar al terreny de joc. La jove davantera va deixar enrere 389 dies sense sentir-se futbolista per una greu lesió al genoll.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)