Barça

Giráldez: “El Bayern és un equip camaleònic”

La Women’s Champions League torna demà al Camp Nou, amb el duel entre el FC Barcelona i el Bayern (18.45h). N’ha parlat el tècnic blaugrana, Jonatan Giráldez, en la roda de premsa prèvia al partit.

El Camp Nou

“És l’escenari ideal. Necessitem que tots els culers ens hi acompanyin per viure una altra nit màgica. Volem que cada vegada que trepitgem el Camp Nou sigui especial. La preparació del partit és la mateixa, però ara tenim l’experiència d’haver-hi jugat dos partits.”

El Bayern

“Hem d’intentar fer el nostre partit i dominar-lo, perquè tenen qualitats en diferents escenaris. És un equip molt camaleònic. Hi ha una part del partit en què poden tenir més la pilota, altres parts en què defensen amb el bloc més alt i altres més a prop de porteria. Tenen certa tranquil·litat per adaptar-se al que requereix el partit.”

Les intencions

“Si nosaltres dominem sobretot la fase amb pilota, gestionem les seves transicions i verticalitat, per les qualitats que tenen com a migcampistes i davanteres, tindrem moltes més possibilitats de guanyar el partit, que és el que volem”.

L’amistós de l’estiu (derrota per 2-1), referència?

“Hem pres de referència el partit i els últims que han jugat. És cert que han modificat l’estructura, les posicions, sobretot després de la lesió de Gwinn, però la tendència en joc és molt semblant. Té capacitat d’afegir moltes jugadores per dins i ataca molt bé la verticalitat. Independentment de l’estructura, hi ha unes fortaleses col·lectives que són idèntiques a les que vam detectar a l’estiu. Nosaltres hem millorat molt la nostra versió, sobretot a nivell defensiu, perquè hem fet algun canvi respecte a la temporada passada. Els partits de pretemporada ens serveixen per crear noves sinergies, i ara mateix estem en un moment important, amb molt bon rendiment de totes les jugadores. Per tant, crec que veurem un partit diferent al que vam veure a l’estiu.

Aitana i Bronze, a punt

“Quan hi ha jugadores que no entren en la convocatòria, hi ha alarmes. Les seves molèsties eren petites i preferíem no prendre riscos. Tenir una plantilla de tan nivell ens permet escollir per a cada partit les jugadores en millors condicions”.

Bruna Vilamala

“Té una gran actitud i molta il·lusió. Estem tots molt contents. Però encara som en el procés inicial de la reincorporació a la competició. Seria irresponsable fer-la jugar els 90 minuts”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)