Barça

Factor Camp Nou

El Barça, líder del grup D empatat a 6 punts amb el Bayern, tornarà a jugar un partit europeu al temple 216 dies després d’establir el rècord d’assistència contra el Wolfsburg (91.648 espectadors)

Torna el futbol a l’Spotify Camp Nou. No roda la pilota al temple des del Barça-Almeria del dia 5 de novembre (2-0). Aquell dia, 92.605 espectadors van acompanyar del bracet Gerard Piqué en el seu adeu. Avui, canvi de disc. Torn per a la UEFA Women’s Champions League. 216 dies després torna la Champions femenina al Camp Nou amb el primer lloc del grup D en joc. Tercer cara a cara entre el Barça i el Bayern aquesta temporada 2022/23, el primer en categoria femenina. Encara cou el 0-3 contra el Bayern de Nagelsmann el dia que el Barça de Xavi va quedar eliminat de la Champions i repudiat a jugar de nou l’Europa League per la victòria de l’Inter de Milà sobre el Viktoria Plzen. S’espera una altra pel·lícula aquesta tarda (18.45 h, DAZN). El Barça de Giráldez ha guanyat els 11 partits oficials que ha jugat fins ara i espera repetir en aquesta tercera jornada de la fase de grups contra un Bayern que també arriba a la cita havent fet el 6 de 6 a Europa. Partit gran amb la final d’Eindhoven al cap.

Després de la golejada en l’estrena al Johan contra el Benfica per 9-0 i de la victòria a fora de casa contra el Rosengard per 1-4, el Barça buscarà avui refermar el lideratge contra un Bayern de Munic que en la fase prèvia va eliminar la Real Sociedad de Natàlia Arroyo per un global de 4-1 i que en l’edició anterior va perdre en quarts de final contra el PSG. Per a aquest partit, Jonatan Giráldez recupera efectius: Aitana Bonmatí, Lucy Bronze i Emma Ramírez, amb l’alta mèdica, tornen a la llista després de no fer-ho contra l’Alavés en l’últim partit de lliga (8-0).

Un dels grans al·licients d’aquest Barça-Bayern serà comprovar la xifra d’aforament. El sostre es va establir en les semifinals de la temporada passada contra el Wolfsburg, el 22 d’abril, amb un rècord absolut amb 91.648 espectadors, superant els 91.553 espectadors del dia del Barça-Madrid en partit de quarts de final.

En la Champions de la temporada 2018/19 el Barça va derrotar el Bayern de Munic per 1-0 i 0-1 en semifinals, però el precedent més recent és a favor de les bavareses, que el mes d’agost van guanyar per 1-2 en l’amistós jugat a Tolosa (Graham Hansen; Gwinn i Laurent).

ALTA MÈDICA

Aitana, Lucy Bronze i Emma Ramírez, disponibles per a Jonatan Giráldez

PRECEDENT RECENT

El mes d’agost, a Tolosa, el Barça va perdre per 1-2 contra el Bayern en partit amistós
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)