Barça

El Barça goleja contra el Bayern i se situa líder en solitari

UEFA Women’s Champions League.

Quan Joan Laporta i el club van donar llum verda a què el Barça Femení jugués aquesta temporada els seus partits de la fase de grups de la UEFA Champions League a l’Spotify Camp Nou no s’imaginaven pas que aquesta seria l’única fórmula que permetria als culers veure Champions en directe al temple a partir del mes de novembre. Aquesta és la realitat del Barça de Xavi. Ha marxat líder de la lliga al mundial de Qatar, però quan torni l’esperen l’Europa League i un United sense Cristiano. El nou hàbit de futbol en dijous pels barcelonistes. Europa League i Champions Femenina. Perquè la Champions és dret exclusiu d’un Barça de Giráldez que somia en jugar una altra final. Seria la quarta en cinc anys. Eindhoven espera al final del camí.

Aquest Barça sedueix i enganxa i el Camp Nou respon. La temporada passada es va batre per partida doble el rècord d’assistència en un partit de la UEFA Women’s Champions League. Primer contra el Real Madrid als quarts de final (91.553 espectadors) i després contra el Wolfsburg en les semifinals (91.648). Avui contra el Bayern de Munic el rècord absolut no era viable perquè l’aforament màxim permès a dia d’avui és de 73.799 persones. El Camp Nou es troba immers en l’enderroc parcial de la tercera graderia com a part de les obres de remodelació del nou estadi i això comporta afectacions temporals pel que fa a seients disponibles. Sí hi ha hagut rècord parcial. Les 46.967 persones presents avui suposa un rècord en un partit de la fase de grups de la Champions. Nou èxit.

El gol de Clàudia Pina val una entrada. Golàs. El seu xut des de fora l’àrea ha entrat per l’escaire de la porteria defensada per Grohs. Xut amb tota la intenció del món. Pina volia posar la pilota allà i l’ha posat. Seu ha estat el tercer gol de la tarda (66’). Abans havien marcat Geyse de cap, després d’una preciosa jugada col·lectiva amb participació de Rolfö i Crnogorcevic (46’) i també havia marcat Aitana rematant al pal curt de primeres una bona centrada de nou de Rolfö (59’). Tres gols en la segona part i líders en solitari del grup D.

Amb aquesta victòria per 3-0 contra el Bayern, el Barça fa el ple. 9 de 9. Gran victòria i ovació per a Bruna Vilamala, que va reaparèixer l’altre dia contra l’Alavés després de mes d’un any de baixa i avui ha tornat a rebre l’escalf del públic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)