Festival de gols del Barça al Civitas Metropolitano (1-6)

El Barça ha tornat a trepitjar un escenari especial, contra un rival d’alt nivell. Aquesta vegada al Civitas Metropolitano davant de 24.107 espectadors i contra l’Atlético de Madrid. I l’equip de Jonatan Giráldez ha tornat a respondre amb un gran partit. A la segona meitat, l’equip ha castigat a les locals amb dues dianes seguides de Salma Paralluelo (1-6).

El matx al Civitas ha començat amb un conjunt blaugrana amb bon ritme de pilota i trobant un gol matiner de la davantera suïssa, Crnogorcevic. Un cop materialitzar el zero a un, les de Giráldez han viscut els pitjors minuts del matx amb imprecisions per moltes bandes. En primer lloc, a través de la sortida de pilota on han acumulat moltes pèrdues innocents. Ho ha aprofitat l’Atleti per retallar distàncies des del punt de penal. Ha marcat Leicy Santos al minut vint-i-cinc.

Al Barça li ha costat de refer-se del gol, però Mapi León ha firmat el seu tercer gol de la temporada. Una falta molt ben executada ha deixat la victòria per la mínima al descans.

A la represa, cap equip ha fet canvis i el Barça ha mossegat primer en una altra jugada de pilota aturada. Aquesta vegada la protagonista ha estat la Lucy Bronze que ha rematat un córner tens de Mapi al primer pal. La britànica s’ha estirat per colpejar la pilota amb el cap i batre al pal llarg a Lola. El primer gol de la jugadora blaugrana a la lliga ha posat tranquil·litat al marcador perl Barça.

Giráldez ha decidit fer canvis, primer posant a Mariona i, deu minuts més tard, Salma i Laia Codina. Quan semblava que el partit estava neutralitzat en les dues àrees, les blaugranes han tornat a revolucionar el partit. La gran protagonista ha estat Salma Palluelo amb dues dianes consecutives. El segon gol després d’aprofitar el refús d’un penal fallit per Mariona al setanta-sis.

La cirereta l’ha posat Engen amb el sisè gol per definir la golejada del Barça i confirmar el perfecte inici de la Lliga F amb deu partits guanyats.