El Barça arrasa a Madrid

Lliga F. L’equip de Giráldez només va patir en el segon tram de la primera part i, després, va golejar l’Atlético amb Salma com a protagonista en la segona

Atl. de Madrid 1 Barça 6

ATLÉTICO DE MADRID:Lola, Cinta, Van Dongen, Sonia (Banini, 68’), Sheila (Lucía, 82’), Santos, Irene, Moraza, Ajibade (Xénia, 82’), Staskova (Medina, 68’) i Ludmila (Marta, 44’).BARÇA:Paños, Rolfö (Núria, 77’), Mapi, Engen, Bronze, Patri (Codina, 67’), Walsh, Aitana, Clàudia Pina (Mariona, 53’), Geyse (Salma, 67’) i Crnogorcevic (Torrejón, 77’).GOLS:0-1 (4’), Crnogorcevic. 1-1 (25’), Santos. 1-2 (35’), Mapi. 1-3 (51’), Bronze. 1-4 (72’), Salma. 1-5 (76’), Salma. 1-6 (80’), Engen.ÀRBITRE:Cabañero Mompó.T.G.:A la local Santos. A les visitants Paños, Crnogorcevic i Mariona.PÚBLIC:24.107 espectadors al Cívitas Metropolitano.

El Barça va tornar a trepitjar un escenari especial, contra un rival d’alt nivell. Aquesta vegada, al Cívitas Metropolitano davant de 24.107 espectadors i contra l’Atlético de Madrid. Les de Jonatan Giráldez van tornar a respondre amb un gran partit. En la segona meitat, l’equip va castigar les locals amb dues dianes seguides de Salma Paralluelo en tan sols quatre minuts.

El matx al Cívitas va començar amb bon ritme de pilota del conjunt blaugrana i amb un gol matiner de la davantera suïssa Crnogorcevic. Un cop van materialitzar el zero a un, les de Giráldez van viure els pitjors minuts del matx, amb imprecisions per moltes bandes. En primer lloc, a través del servei de pilota, en què van acumular moltes pèrdues innocents. L’Atlético ho va aprofitar per escurçar distàncies des del punt de penal. Va marcar Leicy Santos en el minut 25.

Al Barça li va costar refer-se del gol, però Mapi León va firmar la seva tercera diana de la temporada. Una falta molt ben executada per l’aragonesa va servir una victòria per la mínima en els primers 45 minuts. Un cop d’efecte important per a les catalanes contra l’equip colchonero, que marxava al descans amb un dur càstig a través de la pilota aturada.

Després de la represa, cap equip va fer canvis i el Barça va mossegar primer en una altra jugada de pilota aturada. Aquesta vegada, la protagonista va ser Lucy Bronze, que va rematar un córner tens de Mapi al primer pal. La britànica es va estirar per colpejar la pilota amb el cap i batre Lola al pal llarg. El primer gol de la jugadora blaugrana en la lliga va donar més tranquil·litat en clau de resultat i de partit per a un Barça més poderós en el segon temps.

Giráldez va decidir fer canvis. Primer, posant-hi Mariona i, 10 minuts més tard, en el 67, Salma i Laia Codina. Quan semblava que el partit estava neutralitzat a les dues àrees, les blaugrana van tornar a revolucionar el duel a través de l’eficàcia a dins de les àrees. La gran protagonista va ser Salma Paralluelo, amb dues dianes consecutives. El segon gol, després d’aprofitar el refús d’un penal fallit de Mariona en el minut 76 de joc.

Engen hi va posar la cirera amb el sisè i definitiu gol i l’equip va firmar una nova victòria en la lliga, la desena en els deu primers partits en la Lliga F. El Barça conclou, així, una setmana farcida de triomfs en la lliga i a Europa.