Barça

Primer entrenament de mínims per al Barça

El Barça ha tornat aquest matí a la feina, tot i que ho ha fet amb només cinc jugadors del primer equip: Sergi Roberto, Iñaki Peña, Héctor Bellerín, Marcos Alonso i Ronald Araujo. Els quatre primers han entrenat amb normalitat, mentre que el central uruguaià ha continuat amb la recuperació prevista de la lesió que li ha impedit participar en el mundial amb la seva selecció tot i entrar a la llista de convocats. A la sessió s’hi han sumat Arnau Tenas i Pablo Torre, habitualment en dinàmica del primer equip però que durant l’aturada han estat entrenant amb el filial.

La resta de la plantilla continua en plena disputa del mundial amb les seves seleccions, mentre que els futbolistes que ja han estat eliminats, com és el cas de Ter Stegen, Christensen i Lewandowski, encara tenen dies de permís. Concretament, el Barça els ha donat vuit dies de festa des del dia que van ser eliminats, tot i que no es descarta que en algun cas el retorn es produeixi abans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)