Barça

Examen a Munic

UEFA Women’s Champions League. El Barça busca avui el 12 de 12 a Europa i una victòria que permeti certificar el primer lloc del grup D

El Barça visita avui l’Allianz Arena amb el clar objectiu d’assegurar-se de forma matemàtica la primera plaça del grup D (21 h, DAZN). Torna la Champions i una victòria com la del 2019 serviria per deixar-ho tot resolt a falta de dues jornades per tancar la fase de grups. En l’última visita a Munic el Barça va guanyar 0-1 amb un gol de Hamraoui. No va ser així en l’últim partit en territori alemany, perquè el mes d’abril el Barça va perdre al camp del Wolfsburg per 2-0 en les semifinals, si bé és cert que les blaugrana van viatjar amb el bitllet per a la final virtualment garantit després del 5-1 al Camp Nou en l’anada.

El 3-0 de fa dues setmanes a Barcelona davant 46.967 espectadors fa ser optimista un Barça que aspira a completar el 12 de 12 a Europa. Per ara ha guanyat els tres partits de la UEFA Women’s Champions League i també ho ha guanyat tot. El Barça acaba de guanyar 2-1 contra la Real Sociedad, i el Bayern, segon a la Bundesliga, arriba després de golejar 0-4 el Hoffenheim.

Giráldez té les baixes ja conegudes d’Alèxia, Jana, Cata i Hansen. Alexander Strauss recupera Dallmann respecte del partit del Camp Nou. Linda Dallmann ve de marcar precisament contra el Hoffenheim. Gwinn, lesionada al genoll de llarga durada, com Alèxia, continua sent baixa. Les blaugrana van entrenar ahir a l’escenari del partit i preocupa el mal estat de la gespa.

LA PRÈVIA

M’emociona poder jugar en un estadi com aquest. És el tipus de partit que ens agrada jugar
Ingrid Engen
Encara que juguem a Munic, l’objectiu ha de ser el de sempre: voler ser protagonistes i dominar el partit
Jonatan Giráldez
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)