Nit per oblidar a l’Allianz Arena

UEFA Women’s Champions League. Primera derrota del Barça aquesta temporada. L’equip no perdia un partit oficial des de la final de Torí

Nit negra a Munic. Fins avui el Barça mai havia perdut un partit de la fase de grups de la UEFA Women’s Champions League. La derrota per 3-1 a l’Allianz Arena contra el Bayern posa fi a una ratxa de setze victòries consecutives en partit oficial. Primera derrota de la temporada. El Barça no perdia des del mes de maig, en la final de Torí contra el Lió (1-3).

Els gols de Bühl, Magull i Schüller han castigat avui un Barça que amb aquesta derrota veu com el Bayern l’atrapa al capdavant del grup D. Tots dos equips sumen 9 punts de 12 possibles.

Poc o res ha tingut a veure el partit d’avui amb el de fa dues setmanes al Camp Nou, on el Barça va golejar per 3-0. En només deu minuts les blaugrana ja perdien per 2-0. Bühl ha avançat les bavareses al minut 4 amb una bona rematada al primer toc després d’una centrada des de la dreta. El segon l’ha fet Magull després d’una centrada de Schüller, ara des de l’esquerra. Precisament Schüller ha fet el tercer ja en la segona part, amb una bona rematada de cap. L’únic gol del Barça l’ha marcat la brasilera Geyse després de robar-li la cartera a la portera Grohs, que s’ha adormit a l’hora de gestionar la pilota amb els peus.

Els 24.000 espectadors d’avui a l’Allianz suposa un nou rècord d’assistència en un partit de Champions a Alemanya. 22.057 espectadors van presenciar el Wolfsburg-Barça de semis de la temporada passada al Volkswagen Arena.