Barça

El Barça podria impugnar els acords de LaLiga en l’última assemblea

El Barça està estudiant si impugna els acords que es van aprovar durant l’última assemblea general extraordinària celebrada per LaLiga a Dubai. El conjunt blaugrana, juntament amb el Madrid, van ser els dos únics clubs entre els 42 participants en la competició que no va assistir a la cita com a senyal de protesta. Representats els dos clubs per l’advocat Fernando Irurzun, vinculat a la superlliga, tant culers com merengues han estat els únics que han votat en contra de cada un dels punts de l’ordre del dia.

El Barça i el Madrid van comunicar que no assistirien a Dubai com a protesta a una convocatòria amb un malbaratament injustificat i amb uns assumptes abordats no adients en la forma seleccionada. I és que, els barcelonins s’han queixat que la reforma estatutària aprovada per LaLiga en l’assemblea “és prou rellevant perquè hi hagués un debat previ i un anàlisi extens i participatiu que facilités el màxim consens”. Les actualitzacions en el control financer que es van aprovar lliga encara més de mans i peus al Barça, que no podrà fitxar el proper mercat hivernal i que l’estiu vinent no podrà fer operacions semblants a les d’aquest estiu –les famoses palanques– ja que gairebé no servirien per generar fair play.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)