Barça

Xavi: “Es pot perdre una competició i hi hem de posar els cinc sentits”

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, vol títols. També la copa que arrenca demà contra l’Intercity. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades en la prèvia d’un partit que significarà el retorn d’Araujo.

El duel contra l’Intercity

“Sempre ens ha costat el primer partit de copa. Són duels difícils de jugar perquè ets favorit, tens poc a guanyar i tot a perdre. Demà es pot perdre una competició i hi hem de posar els cinc sentits perquè hem de passar l’eliminatòria. Som favorits, però és un rival que fa bé les coses. Tenim l’informe del filial i és un rival fort amb molts exjugadors de la casa. És un partit per demostrar que som superiors i passar l’eliminatòria”.

Valor de la copa

“Per a nosaltres és un objectiu. Volem guanyar títols. La lliga és la que té més importància estant fora de la Champions, però la copa ens fa molta il·lusió i és una competició especial. Volem competir i guanyar”.

Onze titular

“Ho tinc clar. La idea és fer rotacions. Aquells jugadors que porten menys ritme jugaran, i d’altres que necessiten minuts perquè tornen de lesió, també”.

Araujo

“Està al 100%. Demà jugarà d’inici i segur que ens ajuda, no només amb la seva capacitat futbolística, sinó també amb el lideratge que té. Té molta ànima i és molt guerrer. Ens fa falta”.

Iñaki Peña

“Hem presentat els documents per fer el canvi de fitxa del filial al primer equip i estem esperant la resolució de la federació. Està a la llista perquè creiem que hem complert amb tota la reglamentació perquè pugui jugar demà”.

“Veurem si pot jugar. Hem d’anar partit a partit. No hi ha una competició per a un porter o un altre. Depèn del partit, de com està tothom i dels rendiments”.

Lewandowski

“Acumula molts minuts i és un partit que li pot servir per descansar. Venen duels molt importants i volem que estigui i creiem que estarà perquè mantindran la cautelar”.

“És una incertesa no saber quan es resoldrà la sanció. Estem a l’espera. He parlat amb ell i li he dit que estigui tranquil i no pensi en això. No és una situació fàcil ni agradable, ni per a nosaltres ni per als rivals que no saben si jugarà”.

Impugnació del derbi

“Hem fet el que ens han dit, res més. Hem seguit les instruccions d’un jutge. Hem fet el que tocava. Si l’Espanyol creu que això és el correcte, endavant”.

Expulsió de Jordi Alba

“Vam pensar a presentar recurs, però ens van dir que era pràcticament inviable. Ho hem parlat, però és molt difícil perquè és una doble groga i a l’acta no posa res i no n’hem presentat”.

Falta de gol

“Hem de millorar molts aspectes i un és l’efectivitat. Hi ha molts partits que no hem tret per això. Lewandowski no sempre estarà encertat, és una realitat. Hem d’encertar els altres i sumar gols de segona línia, estratègia, etc.”.

Memphis

“No vull que marxi ningú. Estic encantat amb la plantilla. L’actitud que té és positiva i serà important, segur. Ens ha d’ajudar en atac i té capacitat per a marcar diferències. Tindrà minuts, com tothom”.

L’entrenament a portes obertes

“L’afició va estar de 10. Continua havent-hi il·lusió i magnetisme amb l’equip i això és el més important. Que transmetem coses. Tant de bo els hi tornem amb títols. El nostre objectiu principal és fer-los feliços”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)