Barça

Triomf còmode contra el Sevilla (4-0)

El Barça ha reprès la competició amb una victòria còmoda contra el Sevilla (4-0). L’associació entre Oshoala i Clàudia Pina ha estat clau per encarrilar una golejada que Salma Paralluelo ha culminat.

Les blaugrana, dominadores absolutes de la primera meitat, no han tingut cap ensurt al darrere, han marcat dos gols i han fet tres xuts al pal, un dels quals en un penal. Rolfö, habilitada per Mariona, ha xutat al pal (10’). Ha estat el preludi de l’1-0, obra d’Oshoala, que ha recollit una pilota a l’espai de Clàudia Pina arrencant en una posició molt ajustada i ha definit molt bé davant d’Esther Sullastres (11’). La portera empordanesa ha evitat poc després el segon de la nigeriana en un u contra u (18’). Oshoala, després d’una gran centrada de Rolfö, ha fet una rematada al pal (30’). Pina ha demanat penal poc abans del 2-0, en una combinació magistral amb Oshoala, que li ha tornat la pilota i li ha permès marcar (34’).

Un cop de cap de Patri s’ha perdut per poc (36’), i a Crnogorcevic li han anul·lat un gol per fora de joc clar (41’). I al límit del descans, una bona combinació blaugrana ha acabat amb penal, però el xut de Pina s’ha estavellat al pal.

En la segona part, Mariona ha tingut a prop el 3-0 (50’). El Sevilla s’ha mirat d’estirar en alguna arribada puntual de Payne, però molt tímides. El 3-0 ha estat de Salma Paralluelo, que poc després d’entrar ha recollit una passada de Patri i ha etzibat un xut potentíssim amb l’esquerra (70’).

El Sevilla ha buscat el gol en dues faltes laterals, poc abans d’una ocasió claríssima de Marta Torrejón, sola davant Sullastres (75’). Engen, que també acabava d’entrar, ha hagut de deixar el camp per lesió (80’) i, amb els canvis exhaurits, les blaugrana han acabat amb deu. Tot i això, Salma Paralluelo, en una magnífica associació amb Aitana, ha marcat el seu segon gol (84’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)