Barça

Aitana: “Intento donar la meva millor versió”

Aitana Bonmatí ha fet dos gols i ha estat escollida MVP de la final. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

El títol

“Intento donar la millor versió de mi per ajudar a l’equip. Em quedo amb això. Estic contenta de sumar el primer títol de la temporada. Som ambicioses i mai ens conformem amb res. Quan comença el curs sempre ens plantegem aconseguir el màxim de títols possibles. Hem arrencat amb bon peu”.

MVP

“Intento posar a disposició de l’equip tot el que tinc. Els premis individuals són conseqüència del bon joc de l’equip. Jo estic centrada en donar el millor de mi perquè el Barça estigui més a prop de la victòria”.

El seu bon moment

“Em considero inconformista i ambiciosa. Pocs cops estic contenta amb el que faig i això em permet continuar millorant. Vull veure una versió de l’Aitana millor cada any i és el meu objectiu”.

El seu rol

“L’any passat tenia un rol més important en la sortida de pilota i aquest curs és més posicional, d’esperar la recepció. Estic a disposició del que necessiti l’equip. M’agrada estar en contacte amb la pilota, però faig el que se’m demana”.

La connexió amb Geyse

“Li he donat les gràcies. La meitat dels gols són seus. No només és qui marca, sinó qui fa la passada o genera l’espai perquè estiguem soles. És un esport d’equip. Unes marquen, però altres fan la feina perquè això sigui possible. El gol és de totes”.

Agraïments

“M’agradaria donar les gràcies a l’afició que s’ha desplaçat per donar-nos suport, a totes les companyes lesionades que han vingut i als membres de l’staff que no han pogut venir. En aquests partits en què es disputa un títol intentem estar unides perquè som més fortes”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)