Barça

Xavi: “Crec que és important que m’expliqui: cal condemnar totes les agressions de violència de gènere”

Xavi Hernández. Roda de premsa postpartit (Barça-Getafe)

El Barça ha guanyat avui per la mínima contra el Getafe en un partit molt discret dels blaugrana. Xavi ha explicat que a l’equip li ha faltat més agressivitat i admet que avui l’equip no ha lluït, també influenciat pel plantejament 5-4-1 de Quique Sánchez Flores, amb dues línies de quatre i cinc homes molt juntes. Abans del partit, Xavi, per iniciativa pròpia ha volgut matisar les seves paraules de l’altre dia en referència al cas Alves.

Rectificació sobre el tema Dani Alves

“M’agradaria aclarir les meves paraules sobre Dani Alves de l’altre dia. Crec que és important que m’expliqui. És un tema important. Vaig obviar el tema de la víctima. Hem de condemnar totes les agressions de violència de gènere. Dit això, em sap greu que el Dani hagi pogut fer un acte així, i reitero el meu suport a la víctima. Espero que la gent ho entengui. Sé que la meva veu és important i no vaig estar afortunat.”

Mal partit del Barça

“El Getafe ens ha fet jugar d’una manera a la primera part i d’una altra a la segona. Ens ha faltat agressivitat a la segona. L’equip no ha fet un bon partit. Hem estat espessos. No hem sabut generar en aquesta sistema de 5-4-1 del rival. Ens emportem els tres punts sense haver jugat bé.”

El partit d’Ansu

“El Getafe ha tancat molt bé les línies. Era un dia pels extrems i per entrar per fora, però no hem estat bé. Davant hem tingut un Getafe molt bé defensivament. Hem estat poc encertats. Ansu ha estat bé, ha treballat bé”.

Sobre Raphinha

“Raphinha ha fet l’assistència de gol. Està sent important per a l’equip. Potser sí que ha de minimitzar les pèrdues. És normal que s’enfadi amb el canvi. Ell treballa a diari molt bé perquè li surtin bé les coses.”

Els canvis de Christensen i Balde

“El canvi de Balde ha estat per decisió tàctica. Andreas té petites molèsties a l’isquiotibial, però en principi estarà tothom disponible contra la Real.”

Ter Stegen, salvador

“Estem veient el millor Marc dels últims anys. És un líder pel grup. És important que el porter doni punts també a l’equip. M’alegro molt per ell.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)