Barça

“La Real Sociedad i el Barça són equips semblants”

Xavi Hernández ha parlat aquest migdia en la prèvia del partit que el Barça disputa demà (21h) al Camp Nou contra la Real Sociedad, corresponent als quarts de final de la copa.

El partit

“És un partit clau, decisiu. Uns quarts de copa a partit únic. Davant la nostra gent, que la necessitem, esperem que vinguin. És un partidàs. Estem en un bon moment i la Real també. És un senyor equip, treballat molt bé en defensa i en atac”.

Iñaki Peña o Ter Stegen

“Demà decidirem. No m’agrada donar pistes als entrenaments. Barrejo els equips. Plantegem el què volem però en diferents equips. Els jugadors no ho sabran fins dos hores abans del partit”

Gil Manzano

“El rebrem de la millor manera possible i tant de bo passi desapercebut. Ells estan contents quan no hi ha polèmica. Robert és un professional i estarà pendent del joc, que és el que podem controlar”.

“Jo sempre els dic que s’oblidin de l’àrbitre perquè son situacions que no controlem. D’àrbit faig jo en els entrenaments... No podem controlar-ho. Aquesta designació arbitral no ens canviarà res”.

Els rivals

“L’altre dia no vam estar tant fins, vam estar espessos. Vam perdre massa pilotes. No sempre estàs excel·lent. Hi ha dies que no estas tant diferencial, tant lucid, però també s’ha de ser competitiu. Tenim alternatives en tots els contextos”

Mercat

“Poc moviment preveig. Ja vaig dir que tindriem un mercat tranquil, sobretot en incorporacions. No hi ha novetats, sense descartar res”

S’assembla la Real al Barça?

“Sí. La proposta d’Imanol és excel·lent. És un entrenador contrastat, ha guanyat un títol amb la Real ha fet història. Per mi és un exemple, m’agraden moltes coses de la Real, és un senyor equip i això és merit d’Imanol”.

Què ha de fer bé el Barça?

“Els hi hem de treure la pilota. Ells amb Brais, Zubimendi, Illarra, Silva, estan molt còmodes amb la pilota. És important que estem agressius sense pilota i podem dominar-la. Tiren molt bé la pressió a dalt, son agressius, s’assembla molt al model de joc que volem nosaltres”.

Es parla de la duresa de Gavi

“Em sembla una ximpleria. L’àrbitre decideix. Gavi hi posa passió i coratge. De fet, considero que li fan moltes faltes i n’hi xiulen poques. Això que és dels creadors del Villarato? I del doping? (riu)”.

“Em sembla que quan va a la selecció és una meravella i quan juga amb el Barça es passa de la ratlla. Això em sembla. Quan està al Barça no agrada i si guanyem encara menys. Gavi ha d’estar tranquil. Que segueixi amb aquesta passió, sacrifici i que no freni perquè no té sostre”.

El moment

“No ens podem frenar. Ens hem d’exigir molt més. Hem guanyat la supercopa contra el Madrid, jugant excel·lent però ara hem de canviar el xip. Ens queden tres títols en joc i els hem de guanyar”.

Sanció Barça femení

“Hi ha unes lleis i ha estat una errada nostra. Res més. Ens eliminen de la copa de la reina femenina i ho hem d’acceptar. És responsabilitat nostra”.

Raphinha

“Està sent decisiu. Amb gols i assistències. Està creixent i estic content amb ell.”

Ter Stegen

“Està a un nivell espectacular. Em recorda el ter Stegen del seu primer any, quan jo jugava. Ens dona molt i si marca la diferència benvingut sigui”.

El nivell del futbol espanyol

“El futbol espanyol ha anat a una direcció molt tàctica i molt defensiva. Per això hi ha tantes vermelles, tantes aturades i poc ritme. La tendència és agrupar-se tàcticament, tancar-se i que no et marquin gol”.

De Jong, de pivot

“Depèn del partit. Depèn de la manera que jugui el contrari. Té més llibertat per baixar a rebre. Depèn de la situació del joc. És un futbolista total. A mi m’agrada més d’interior”.

Els penals

“Hem treballat tot el què està en joc. La Real és un equip que no encaixa gol. Concedeix molt poc i li agrada dominar el partit amb la pilota”.

Kessie

“En cap moment m’he plantejat que marxés. Quan entra esta molt bé. Contra el Ceuta va estar molt bé io és un jugador que dona moltes alternatives en el joc”.

La supercopa femenina

“Vaig veure la final en directe i em va agradar molt. El Barça va ser molt superior, Aitana va marcar la diferència, Mapi va estar espectacular en defensa. Amb Jonatan Giráldez tinc molt bona relació i hem parlat sovint d’aspectes tàctics. Em va agradar molt el nivell del Barça”.

Ángel Alarcón

“Vaig pensar que jugués l’altre dia. Però era un partit difícil per a l’equip i vaig pensar que potser es requeria més experiència. No està convocat perquè demà té partit amb el juvenil. Al cap de setmana vindrà amb nosaltres”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)