Barça

“Els hem de treure la pilota”

Xavi Hernández Entrenador del FC Barcelona

Xavi Hernández és conscient que el partit d’aquesta nit és molt transcendent. “És un partit clau, decisiu. Uns quarts de copa a partit únic”, va comentar ahir en la roda de premsa prèvia al matx. “No ens podem frenar. Ens hem d’exigir molt més. Hem guanyat la supercopa contra el Real Madrid, jugant de manera excel·lent però ara hem de canviar el xip. Ens queden tres títols en joc i els hem de guanyar”, hi va afegir, abans de parlar del rival d’avui. “Ara estem en un bon moment, però la Real Sociedad també”, va continuar el tècnic, que va lloar Imanol Alguacil. “La seva proposta és excel·lent. És un entrenador contrastat, ha guanyat un títol i ha fet història. Per mi és un exemple, m’agraden moltes coses de la Real, és un senyor equip i això és mèrit d’Imanol. El seu model de joc s’assembla molt al que volem nosaltres”, va manifestar Xavi, que va donar algunes pinzellades del que ha de fer l’equip que orienta per guanyar avui. “Els hem de treure la pilota. Ells amb Brais, Zubimendi, Illarra, Silva i Merino [els dos últims estan lesionats i no jugaran avui], estan molt còmodes amb la pilota. És important que siguem agressius i que puguem dominar”, va dir, i també va explicar que van practicar els penals per si es dona el cas d’un empat després de 120 minuts de joc.

Alguacil: “Volem la desena”

La Real Sociedad està embalada i encadena nou victòries en partit oficial. “Volem la desena”, va dir el seu preparador, Imanol Alguacil, en la prèvia. “L’important és el que fem nosaltres. Si donem la nostra millor versió no tinc por de cap rival ni de cap estadi”, va dir el tècnic, que té les sensibles baixes de Mikel Merino i David Silva. “Si abans no era una empresa fàcil, ara tampoc”, va cloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)