Barça

El mercat, sense sobresalts

Mercat. A una setmana de tancar el termini de fitxatges d’hivern, el Barça només està disposat a moure fitxa si troba una ganga

A diferència de la bogeria que es va viure just fa un any amb l’arribada de Ferran Torres, Dani Alves, Adama Traoré i, en els minuts de descompte, Pierre-Emerick Aubameyang, aquest gener és inusualment tranquil fins ara a Can Barça, i tot fa preveure que continuï de la mateixa manera durant aquesta última setmana de mercat obert. De fet, només s’ha produït una transacció, de sortida, la de Memphis Depay a l’Atlético de Madrid i, per contra, cap jugador s’ha afegit a la disciplina blaugrana.

Xavi ja s’olorava per on anirien el trets, i en tornar l’activitat de futbol de clubs va declarar que està “molt content amb la plantilla”, i va assegurar que competiria amb ella “pels quatre títols que queden”, un discurs que va repetir ahir: “No hi ha novetats, sense descartar res.” Amb aquesta petita opció oberta, el tècnic culer es referia a la predisposició que té el club d’anar de rebaixes, però només amb la idea d’endur-se’n una ganga i, en cap cas, comprar res de nova col·lecció. Al cap i a la fi tampoc s’ho podria permetre per l’estat dels comptes i el fair-play financer, però si de cop es presenta un davanter en liquidació, no deixaria passar l’oportunitat.

Kessie no es mou

El jugador que segur que no viatjarà cap a cap altre destí és l’ivorià Franck Kessie. “En cap moment m’he plantejat que marxés. Quan entra està molt bé. Contra el Ceuta va estar molt bé i és un jugador que dona moltes alternatives en el joc”, va expressar l’entrenador terrassenc. I és que, a pesar de no convèncer durant el 2022, el nou any sembla que li ha portat inspiració i adaptació al joc del Barça.

MOVIMENTS

Només Depay ha vist la porta de sortida i no hi ha hagut cap incorporació
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)