Barça

Èxit d’audiència de la docusèrie ‘FC Barcelona, una nova era’

El Barça triomfa amb la docusèrie FC Barcelona, una nova era, que va tancar el 2022 com el documental esportiu amb més audiència de l’any a la plataforma Prime Video a Espanya. Produïda per Barça Studios, es va estrenar el passat desembre a nivell mundial, en exclusiva a través de Prime Video.

L’èxit en audiències de FC Barcelona, una nova era és fruit d’una estratègia de llançament 360º que ha comptat amb un pla amb continguts adreçats a cada públic, utilitzant tant els canals digitals propis del Club com canals externs, i incloent una planificació que ha anat des de les dates prèvies a l’anunci fins el llançament de tots els capítols. L’altre ingredient clau ha estat, sense dubte, la implicació dels jugadors del primer equip masculí, el propi Xavi Hernández i fins i tot la junta directiva. Amb aquesta combinació de factors la docusèrie ha aconseguit arribar no només als aficionats i aficionades del Barça d’arreu del món, sinó també als fans del futbol en general i també als de Prime Video, tant pel que fa a l’àmbit estatal, com a internacional.

FC Barcelona, una nova era és una sèrie documental que descobreix les interioritats dels dos últims anys del club vistos des de la perspectiva del primer equip. En aquesta línia, la docusèrie produïda per Barça Studios recull el procés de reconstrucció de la plantilla i la regeneració econòmica i institucional de l’Entitat. Una intrahistòria que comença quan el Barça va viure un dels resultats més dolorosos de la seva història amb el 2-8 de Lisboa davant el Bayern de Munic en els quarts de final de la Champions i finalitza amb la pretemporada 2022/23 i el fitxatge denous jugadors, encapçalats per Robert Lewandowski.

Produïda per Barça Studios, la docusèrie FC Barcelona, una nova era consta de cinc capítols de 30 minuts cadascun.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)