Barça

Xavi: “Hem de marcar més gols”

Xavi Hernández ha parlat en roda de premsa després de la victòria del Barça (1-0) contra la Real Sociedad que ha col·locat l’equip a semifinals.

Dembéle

“És un jugador que des que estem aquí nosaltres ha madurat molt. També li donem eines perquè sapiga que si bé a dins, després pot picar. I així ho ha fet avui. És un punya. Ens marca diferències i veus la cara del lateral i veus que pateixen. És un noi amb un potencial tremend. Sempre penso que ens pot generar moltes coses. Avui ha fet un partit extraordinari li ha sortit tot bé. Avui ha près molt bones decisions. Està disfrutant i9 la gent també amb ell. Me n’alegro molt per ell és un bon noi. Ha capgirat la truita. D’estar xiulat a endur-se ovacions”.

“Ell és qui juga i qui té la qualitat per fer-ho. Nosaltres intentem guiar-lo. Crec que està feliç i això és important. Li veig unes condicions tremendes. És un dels millors en la seva posició en el mon. Després s’ho ha de creure. Ha de tenir la mentalitat de voler marcar la diferència en el Barça i això no és fàcil”.

Tancar els partits

“Avui la majoria de coses és positives. Però després del gol ens relaxem. Quan hem, marcat és el moment de fer el segon i ens està faltant aquesta agressivitat. Fem un partit brillant, després fem el gol i sembla que ja està. Hem d’anar a pel segon i pel tercer is er més ambiciosos”.

Massa patiment

“És la única sensació negativa. Ens falta aquesta ambició agressivitat. Som al gener amb un títol a la butxaca, líders a la lliga i a semifinals de copa”

Content?

“Marxo content. Hem fet 60 minuts brillants. Hem generat moltes ocasions i la Real 11 contra 11 ha xutat un cop. Hem de fer més gols. La resta és molt bo. Amb l’1-0 ens hem relaxat i hem de fer el segon”.

Pedri tocat?

“L’han trepitjat. Estarà disponible per dissabte”

Sergio Busquets

“Està a un nivell molt alt. Tot i això encara perdem pilotes que ens generen contres però per m és fonamental. Capacitat de lideratge, fiablilitat, tàcticament és excel·lent.”

Ter Stegen per Iñaki Peña

“He pensat que havia de jugar Marc avui i son futbolistes del Barça. Decideixo jo i creia que el millor per jugar era el Marc. Ho han sabut abans del partit i ja està. Sense donar cap explicació”.

Defensa de 3

“Ells només tenien un davanter i haviem d’obrir el camp o directe el quadrat per atacar. Ens costa trobar aquest passes quan l’equip se’ns tanca. Ens falta posar aquestes passades, la última passada. Ens hem posat amb tres perquè no ens calien més defenses”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)