Barça

L’1x1 del Barça-R.Sociedad

Per Paula Muriel

TER STEGeN (90’)
SALVADOR
Es va passar la major part del partit movent-se i estirant per no quedar congelat i va oferir bones passades amunt. Va ser providencial evitant tres gols de la Real, un d’ells venia d’un error propi que va saber esmenar.
kounde (90’)
GARANTIA
Bona actuació del francès com a lateral, molt atent tapant qualsevol acció de perill que podia generar el rival. Es va atrevir a pujar i actuar de davanter en dues ocasions, fins i tot va estar a punt de marcar un gol, però Aritz ho va evitar.
araujo (90’)
LLEÓ
Seguint la seva línia, l’uruguaià no va decebre i va anar al tall baixant fins on calgués. Bon marcatge, només se li va escapar Take a la mitja hora del partit i no va poder evitar el xut del japonès, que es va estavellar al travesser.
christensen (90’)
col·locat
No se’l sent, no se’l veu, actua a l’ombra sense fer soroll ni cridar l’atenció, però està en un moment de forma envejable i sap estar allà on toca. Continua creixent i s’ha guanyat ser titular indiscutible.
balde (77’)
participatiu
No va tenir gaire feina per la seva banda i es va oferir per continuar assegurant la possessió de la pilota, però un error de marcatge a Sorloth, per darrere, gairebé costa al Barça l’empat, ja que la pilota va tocar el travesser.
pedri (77’)
amagat
Ho va tenir més difícil per poder escapar-se de la pressió rival per oferir els recitals a què té acostumada l’afició. Un partit fluixet del canari que, a més, va marxar coixejant quan va ser substituït per Kessie. Res greu.
busquets (90’)
lúcid
Precís en la recuperació de pilota i obrint joc perquè l’equip pogués guanyar metres i apropar-se amb més seguretat a la porteria de Remiro. També va intervenir en la pressió al rival quan aconseguia la pilota.
de jong (90’)
imponent
Amb molta voluntat de ser protagonista del joc blaugrana, s’oferia als seus companys constantment. L’alt grau de motivació el va dur a fer una passada d’esperó a Pedri i va tenir una molt clara ocasió d’obrir el marcador.
dembélé (84’)
inspirat
Ahir va ser un d’aquells dies en què s’alineen els planetes i tota la força de l’univers recau en les cames i la lucidesa de l’extrem francès. Va col·leccionar xuts, centres i driblatges, i va marxar ovacionat del Camp Nou. ‘Chapéau’.
ANSU (06’)
APLAUDIT
Va sortir a les acaballes de forma testimonial i li va faltar rapidesa per parar els intents d’empat que es van succeir.
gavi (90’)
DETERMINAT
Com una escombra, va desviar la polseguera que aixecava el conjunt basc quan aconseguia el control de la pilota per evitar el contraatac. Recuperador i, alhora, valent mirant porteria, va tenir el segon a les seves botes.
lewandowski (90’)
COLPEJAT
La seva primera participació va ser defensant una sortida de la Real que va evitar el contraatac. Va rebre per tot arreu i se les va tenir amb Brais, que va acabar expulsat. Va deixar tocs de qualitat dins l’àrea, com un d’esperó dirigit a Gavi. Bons detalls, no va ser el dia per brillar.
RAPHINHA(13’)
GRIS
No va arribar a una bona pilota que podia haver rematat de volea i tampoc es va mostrar gaire encertat quan li venia el joc de cara.
KESSIE (13’)
REFRESC
Va sortir per Pedri i va aportar intensitat amb les cames fresques. Amb ganes de fer mal, va intentar-ho amb un xut a porta.
ALONSO (03’)
FRED
El Camp Nou el va rebre amb energia i va sortir amb empenta per poder ajudar l’equip. Va provocar algunes faltes beneficioses.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)