Barça

“Hem de ser autocrítics”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

No va ser la victòria més brillant, però Xavi estava satisfet dels tres punts sumats a Montilivi a còpia d’esforç i persistència. “Encara no ens atrevim del tot. Fem la passada correcta, però no fem la passada definitiva, la que trenca línies. Hem de xutar més de fora i centrar, també. El domini l’hem tingut i sorprenentment el Girona ens l’ha donat canviant el seu model de joc, però ens ha faltat aquella pausa i control. El que volem ser és el que s’ha vist en l’inici de la segona part. Estic satisfet per la victòria, però hem de ser autocrítics i hem de millorar en accions d’atac”, va analitzar el tècnic terrassenc, que també va donar mèrit al Girona: “Tenim un contrari al davant. Jo també vull guanyar 0-4, però això és esport i el rival ens ha complicat les coses.”

Xavi també va destacar la importància de la lesió de Dembélé en el guió del partit, perquè l’equip va perdre amplitud, i va elogiar les xifres golejadores de Pedri: “Per a nosaltres és diferencial en el joc, per tot el que genera, i si a això hi suma gols i assistències és dels millors del món. Encara ha de millorar més en l’última passada, perquè s’ha d’atrevir més.”

CONTRASTOS

“Estic satisfet per la victòria, però hem de millorar en accions d’atac i l’última passada”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)