Barça

Clàssic sí, dates no

Sorteig de copa. Amb la supercopa encara recent, el Barça i el Real Madrid es podrien trobar de nou en les semifinals de la copa (13 h), però el mundial de clubs complica l’agenda

El Barça sabrà avui el nom del seu rival en les semifinals de la copa. El sorteig es farà a la una del migdia a la sala d’actes Luis Aragonés, a Las Rozas, i es podrà seguir en directe per Teledeporte i Vamos (Movistar). El conjunt de Xavi, el Real Madrid, l’Athletic i l’Osasuna són els quatre equips vius d’una competició que va arrencar al mes de novembre amb 110 candidats. El sorteig és pur i tots els ulls estan posats en la possibilitat que el destí uneixi els camins del Barça i el Madrid, amb el precedent de la final de la supercopa encara molt present. Ja hi ha hagut dos clàssics aquest curs. En la supercopa jugada a l’Aràbia Saudita va guanyar el Barça (1-3) i en la lliga la victòria va ser per al Madrid al Bernabéu (3-1). Un clàssic engresca els aficionats, però seria un maldecap per a la federació pel tema del calendari. Les semifinals, a diferència de les anteriors eliminatòries, seran a doble partit i coincideixen amb la disputa del mundial del clubs. Les dates previstes per la federació són el 8 i el 9 de febrer els partits d’anada i l’1 i 2 de març els partits de tornada, però el Madrid serà al Marroc per aquelles dates i encara està viu en la Champions. Té una agenda atapeïda i el Barça també, perquè ara, al febrer, juga l’eliminatòria de l’Europa League contra el United i la federació tindria complicat moure l’agenda. Sí que està clara la final: el 6 de maig a La Cartuja. Xavi confia ser-hi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)