Barça

Xavi: “Un fitxatge ens podria anar bé, però estic tranquil”

Xavi Hernández ha parlat en la roda de premsa prèvia al partit de lliga –endarrerit– que demà el Barça (21 h) disputa al Benito Villamarín. Les seves declaracions:

Betis

“Ens serveix de molt aquest partit. Pellegrini varia poc el seu sistema. És un equip amb molt talent i molt difícil de contrarestar. Amb pilota i sense fan coses molt bé. tenen jugadors diferencials com Canales, Borja Iglesias i Fekir. Ens va costar molt a la supercopa i demà al seu estadi segur que també. És important que tinguem la pilota perquè ells ens poden complicar”.

Mercat

“Depenem molt del fair-play. Potser hi ha la sortida de Bellerín. Ens ha demanat sortit per jugar més. S’entén. Donar-li les gràcies perquè mai ha ficat una mala cara. Amb la sortida de Piqué, Memphis i Bellerín penso que un fitxatge ens podria anar bé. Veurem en quina posició”.

Gavi

“La prioritat és tenir-lo assegurat. Ara el podem inscriure i és una gran notícia per nosaltres. A Gavi el veig molt feliç al Barça, no el veig marxant”.

Balde i Araujo, pendents d’inscriure

“Els veig molt bé a tots. Son molt culers. Estan contents. És prioritari inscriure’ls.”

Amrabat

“De noms que no son de l’equip no puc parlar. Em sap greu. Em sembla un bon futbolista”.

Plantilla descompensada?

“La veig compensada igualment. Tot i tenir tres baixes. Amb la marxa de Bellerín potser sí que necessitem a algú. Estic content amb la plantilla que tenim”.

Moltes posicions en el mercat.

“En principi res. El què vingui que reforci de veritat. Si hi ha alguna alternativa, bé. Si no, estem bé. Si hi ha alguna possibilitat o oportunitat, endavant, sinó estem bé”.

Raphinha

“Ha de generar més coses en atac. Atrevir-se més. No només ell, tot l’equip. A Girona ens va faltar això. Vam fer un partit solvent però no vam generar en atac. Rafa serà important, tinc fe en què seguirà marcant la diferència. No té mals números i ha de seguir amb la confiança que nosaltres li tenim”.

Lamine Yamal

“Encara no. És aviat. No ve convocat”.

Fair-play

“No estic pendent del mercat. Estic pendent del Betis. De com atacarem, com defensarem. Demà tenim un partit que ens podem posar a 8 punts del segon. Això em preocupa. Després el mercat si podem incorporar, doncs bé. I si no fitxem a ningú puc tirar de filial, de juvenil. Estic tranquil”

Ansu Fati

“Ha hagut de jugar partits realment difícils. Amb rivals molt defensius, amb equips amb tres centrals. Altre dia va fer un gran partit, amb molta intensitat en la pressió alta. Li sortiran les coses segur, no en tinc cap dubte”.

Dembélé

“No sabem quan temps estarà de baixa. Depèn de la recuperació de la musculatura i de les sensacions. És una zona difícil i dependrà molt de les seves sensacions”.

Javier Tebas contra el Barça?

“Doncs no ho sé. Quan faci una roda de premsa li podeu preguntar. No el conec, el dec haver saludat dues vegades. No hi tinc tracte personal”.

Mercat, novetats

“Per ara no hi ha novetats. L’única novetat és que Bellerín ha demanat sortir per jugar més i ho hem acceptat”.

La lesió de Dembélé

“És una baixa important. Ens estava marcant diferències i també estava fent un treball defensiu important. Intentarem que no es noti. Hi ha futbolistes de sobres”.

Sensacions del dia

“Pensava que no fitxariem a ningú i estic tranquil. Si fitxem a algú no jugarà demà. Estaré pensant més en el partit de demà que no pas en el mercat”.

El joc de l’equip

“Si agafem els últims 6, 7 partits, crec que hem jugat bé en 4 i en els altres 2 no hem estat fins. El dia de l’Espanyol vam fer un gran partit i vam empatar i el dia del Girona no vam estar tant fins i vam guanyar. El nostra ideari és tenir la pilota, pressionar, atacar a camp rival i guanyar els partits. Ens hem d’intentar acostar al nivell de la final de la supercopa. Fent un partidàs. Aquest és el nostre objectiu. El futbol està molt igualat. Mireu el Liverpool, el Bayern, la Juve... els està costant. És difícil”.

Els tres punts de demà

“Cada partit és una final. Demà n’és una altra i hem de sortir amb intensitat i l’actitud del dia del Girona, però millorar en atac. Hem de millorar a partir de tres quarts de camp, ens hem d’atrevir”.

Pablo Torre

“És jugador del primer equip i hi ha la possibilitat de jugar en el filial. No canvia res. No vull que marxi cedit, el podem necessitar en molts moments”.

Capacitat de patiment

“Estem molt bé en molts aspectes. En la circulació alta estem bé, però hem de ser més esmolats en atac, intentar més coses. En la pressió alta estem espectacular. Hi ha molts aspectes a millorar, som els primers a fer autocrítica, som exigents per millorar”.

El lateral dret del Barça què ha de tenir

“Bellerín ha estat decisió meva que no li he donat prous minuts. El lateral ha de ser excel·lent i no és fàcil rendir al Barça”.

Betis, difícil

“Sí. És molt difícil. Un camp que costa sempre treure punts. L’any passat vam guanyar descompte. Molt difícil. Costarà. És un equip que et pot dominar”.

Lucas Román

“Acaba d’aterrar. S’ha d’adaptar. Té bona esquerra i té talent. És molt interessant”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)