Barça

Abraçats a Lewandowski

Betis-Barça. El campió d’hivern, ja amb Lewandowski i Ferran, visita el Villamarín (21 h) amb la possibilitat de situar-se 8 punts per sobre del Real Madrid

Torna Lewandowski. El campió d’hivern visita avui el Benito Villamarín (21 h, Movistar LaLiga) en el partit recuperat de la dissetena jornada, que el Betis i el Barça no van poder jugar en el seu dia per la disputa de la supercopa. Rubiales va traslladar l’acció a l’Aràbia Saudita i ara Tebas resitua el combat a Sevilla. Els mateixos rivals amb el precedent de les semifinals disputades al King Fahd International Stadium de Riad encara ben fresc en la memòria. Aquell dia els blaugrana i els verd-i-blancs van empatar 2-2 i Ter Stegen va acabar classificant el Barça per a la final de la supercopa aturant dos penals a Juanmi i William Carvalho en la tanda. Va ser l’heroi. Lewandowski va ser un dels altres noms destacats. Seu va ser el 0-1 i va transformar també el penal en la tanda. Avui torna després d’haver complert la sanció de tres partits en la lliga contra l’Atlético, el Getafe i el Girona. El polonès va deixar l’equip empatat a punts amb el Real Madrid i torna ara a escena amb un Barça líder i 5 punts més que l’equip d’Ancelotti. El vestidor ha complert sense el seu 9 i ara Lewandowski ha de tornar el favor amb gols. N’ha fet 4 durant el mes de gener en els partits que sí que ha pogut jugar de copa i supercopa (dos contra el Ceuta i un contra el Betis i el Real Madrid). Xavi s’aferra a ell després de tres victòries seguides per la mínima, i més tenint en compte la preocupant baixa d’Ousmane Dembélé. L’absència del francès durant les pròximes 4 o 5 setmanes convida homes com Raphinha i Ansu a fer un pas endavant. Ferran Torres també estarà disponible després de complir les dues jornades de suspensió imposades per haver protagonitzat una lluita grecoromana amb Savic al Metropolitano.

Confort al Villamarín

Les estadístiques juguen a favor del líder, ja que el Betis no aconsegueix superar el Barça al Villamarín des de març del 2008, quan va remuntar dos gols en contra i va acabar imposant-se per 3-2 a un equip liderat aleshores des del camp per Xavi. Els andalusos no esgarrapen cap punt a casa contra el Barça des del gener del 2017, enfrontament que va acabar 1-1. Fekir, després de tornar a tenir minuts contra el Getafe l’altre dia, podria ser titular.

El Barça va líder, ha guanyat la supercopa i és qui més s’ha reforçat. Més difícil, impossible
Manuel Pellegrini
ENTRENADOR DEL BETIS
Cada partit és una final. Ens podem posar a 8 punts del segon, però hi ha aspectes a millorar
Xavi Hernández
ENTRENADOR DEL BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)