Barça

Bellerín ja és jugador de l’Sporting CP

Héctor Bellerín ja és jugador de l’Sporting Club de Portugal després que el club català i el lusità hagin arribat a un acord per al traspàs del jugador.

Bellerín doncs marxa a la recerca d’uns minuts que no ha tingut al Barça en què no ha comptat massa per a Xavi. A la lliga la seva presència ha estat testimonial (141 minuts en tres partits, només un com a titular), havent jugat més en competicions curtes com la Champions League (180 minuts en dos partits) i a la copa (173 minuts en 2 partits). “Ens ha demanat sortit per jugar més. S’entén. Només puc donar-li les gràcies perquè ha estat un exemple, mai ha ficat una mala cara i sempre ha estat implicat amb l’equip”, va dir el preparador. El lateral dret format al futbol base culer s’acomiada després del seu retorn a l’estiu amb la carta de llibertat procedent de l’Arsenal. Aleshores va signar fins al pròxim mes de juny, però la falta de protagonisme ha precipitat la seva sortida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)