Barça

El Barça goleja a Paterna

Lliga F. Rolfö, amb un doblet, i Nuria Rábano, amb dues assistències, brillen en el triomf culer en la visita a la ciutat esportiva del València

València 0 Barça 4

VALÈNCIA:Salón, Beltran (Pauleta, 78’), Pujadas, Molina, Bakker, Iannuzzi (Salmi, 72’), Carro, Torroda (Alguacil, 61’), Portales (Altuve, 72’), Chacón i Salinas (Olga Nicolás, 61’).BARÇA:Paños, Nuria Rábano, Paredes, Mapi León, Torrejón (Bronze, 63’), Rolfö (Vicky López, 84’), Patri, Aitana (Walsh, 63’), Oshoala, Mariona (Pina, 84’) i Geyse (Crnogorcevic, 70’).GOLS:0-1 (3’) Rolfö. 0-2 (15’) Oshoala. 0-3 (22’) Rolfö. 0-4 (46’) Aitana.ÀRBITRE:María Planes Terol.

Suma i suma. Victòria del Barça en el partit que encara tenia pendent contra el València des de la jornada 13a. Golejada i més líders. 52 victòries seguides ja en la lliga i sisè partit consecutiu sense encaixar cap gol. Una dictadura.

Rolfö, amb un doblet, va liderar un Barça que hauria pogut signar una maneta si la sueca no hagués estavellat al pal una volea en el tram final. Hauria estat el seu hat-trick. També el València va fer un travesser, ja amb 0-1 en contra, després d’un xut de Salinas que va trobar una bona resposta de Paños. Oshoala i Aitana van completar la golejada, amb Nuria Rábano com a doble assistent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)