Barça

Desestimen el recurs per alineació indeguda

Derbi. Apel·lació tampoc no accepta la denúncia de l’Espanyol contra la presència de Robert Lewandowski en el duel català al Camp Nou

El comitè d’apel·lació de la federació espanyola ha seguit la mateixa línia en què s’havia pronunciat anteriorment el comitè de competició i ahir va anunciar que denegava la petició presentada pel club blanc-i-blau contra la participació del davanter polonès en el derbi de lliga del 31 de desembre al Camp Nou (1-1). L’òrgan regulador va decidir en el seu dia desestimar la queixa formal de l’Espanyol i és que hores abans de l’enfrontament ja havia comunicat que no li pertocava deixar sense aplicació una decisió presa per la justícia, després que el tribunal central contenciós de Madrid va atorgar al FC Barcelona una mesura cautelar que permetia alinear Lewandowski i ajornar el compliment de la sanció de tres partits per un gest amb el nas el dia de l’Osasuna que l’àrbitre Gil Manzano va considerar ofensiu. L’Espanyol pot recórrer al Tribunal d’Arbitratge de l’Esport (TAD) en un termini màxim de 15 dies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)