Barça

Xavi: “Estem contents però no és res definitiu”

Xavi Hernández ha parlat en roda de premsa després de guanyar (3-0) al Sevilla. Les seves declaracions més destacades:

Partit complet

“No hem deixat que el Sevilla reaccionés. Després del primer hem anat a fer el segon. Hem fet una gran pressió. Era un dia especial, molt clau perquè havien fallat els perseguidors. Normalment ens costa atacar a blocs baixos i avui hem generat moltes coses. Estic molt satisfet del momente n què estem. Deixem el Madrid a 8 punts i és un avantatge important per nosaltres”.

El moment

“Des de dins ho valorem molt. Sempre diem d’on venim. Estem en una situació privilegiada però queda un mon. No és res definitiu. Ens agrada seguir líders. I portem dos partits seguits molt bons. Ja treballar per diumenge que tenim una sortida important”.

Barça, candidat

“Estem en un bon moment. Però no ens podem relaxar. Això és una cursa de llarga durada. Hem de seguir així”

Números incontestables

“La feina esta donant els seus fruits. Seguim en construcció i estem construint una cosa molt bona. Però hem de seguir. Satisfet i content de com estem jugant però hem de continuar”.

Només la pot perdre el Barça?

“Te la pot guanyar el Madrid. Han de venir aqui i el Madrid sempre pot guanyar a tothom. La setmana que ve tenim un desplaçament molt difícil.

Busi

“S’ha torçat el turmell i esperem que sigui poc. Demà ho sabrem. És un esquinç, depèn del grau”

Diferències entre primera i segona part

“Costa atacar un bloc baix. Has de ser pulcre, has d’intentar passes. AL descans els hem dit que s’atrevissin. Hem atacat millor els espais. Hem estat superiors a un gran rival”.

El Madrid pot reaccionar

“Mai es pot donar per mort al Madrid. Pot fer grans remuntades. Ho he viscut com a jugador i no m’agradaria viure-ho com entrenador. Som al mes de febrer. Ja pensem en el proper partit”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)