Barça

L’1x1 del Barça-Sevilla

Per Paula Muriel

TER STEGEN (90’)
aVORRIT
El primer xut a porteria del Sevilla va ser en el minut 87, després d’una rematada de cap d’Ocampos, que l’alemany no va tenir problemes per aturar. La resta del partit només va haver de participar en la sortida de pilota.
KOUNDE (90’)
PRECÍS
Contra el seu exequip, va tornar a demostrar per què se’l va fitxar. Molt curós en les accions defensives i sense donar cap oportunitat als seus antics companys. En la segona part, també va voler sorprendre xutant llarg a porteria.
ARAÚJO (80’)
INFAL·lIBLE
Ni Déu passa pel seu lloc. Ja ho poden intentar Jordán, Rakitic... que ningú no aconsegueix superar-lo per molt que el pressionin. I encara li va sobrar temps i energia per anar per una rematada, que va marxar fregant el pal.
CHRISTENSEN (90’)
EXHIBIT
Desprèn elegància dins del camp sempre que toca la pilota i, a més, ho fa amb molta tranquil·litat i seguretat. Sempre sap el què i el com per ajudar l’equip. Va estar molt atent en la cobertura quan Jordi Alba pujava la banda.
JORDI ALBA (83’)
REIVINDICATIU
El de l’Hospitalet va ser titular per primer cop en lliga aquest any i ho va agafar amb moltes ganes. Bona pressió després de pèrdua i tanta arribada en els metres finals que va ser ell qui va obrir el marcador d’un matx aparentment enllaunat.
BUSQUETS (04’)
tocat
Molt aviat va haver de marxar del terreny de joc per una trepitjada sobre el turmell esquerre sense mala intenció d’En-Nesyri quan intentava arribar a una pilota de Kounde. Va abandonar el camp caminant, però coixejant.
PEDRI (90’)
ORGANITZADOR
Interventor en infinites jugades de l’equip, el de Tegueste va ser un gran creador i constructor de joc, distribuint tant cap a la dreta com cap a l’esquerra. Es va atrevir amb canvis de ritme que van generar accions de perill.
DE JONG (90’)
DINÀMIC
Clarivident durant tot el partit, el neerlandès va moure’s per tota la zona, baixant a rebre la pilota i evitant una posició estàtica que va dotar de vida el mig del camp. Se’l va veure molt còmode també sense Busquets.
RAPHINHA (83’)
IMPRESSIONANT
D’un gran mal en surt un gran bé. Ha estat molt criticat i ell només demanava oportunitats. Ja porta dos grans partits i, ahir, va agafar el pes de l’atac. Va fer la passada de gol a Gavi i va insistir a buscar el gol fins que el va trobar.
GAVI (80’)
CONTUNDENT
Estrenava dorsal a casa i, com és habitual, va deixar tot el que tenia sobre la gespa. Va batallar amb Badé i els seus intents de cara a porteria van tenir premi, després que Raphinha li servís un centre per empentar la pilota.
LEWANDOWSKI (90’)
ESFORÇAT
Sorprenentment, el pitxitxi no va veure porteria, i és que Bono li va acabar guanyant la partida. Però va participar en moltes jugades d’atac i també es va oferir a baixar fins a la línia de tres quarts a recuperar pilotes quan calia.
kessie (82’)
INSPIRAT
En la posició d’interior dret, va ser el Kessie del Milan. Va sorprendre amb una bonica retallada a En-Nesyri i l’assistència a Jordi Alba.
ANSU (10’)
PARTÍCIP
Va buscar apropar-se a l’àrea i va protagonitzar una bona jugada amb Balde, però la va interceptar la defensa sevillista.
ALONSO (10’)
REFRESC
La seva entrada va donar una mica d’aire a Araújo i el madrileny va ser on calia.
FERRAN (7’)
difús
Pocs minuts són suficients per seguir perdent pilotes. No transmet gaire confiança.
BALDE (7’)
ENDOLLAT
No va sortir d’inici perquè arrossegava una petita grip, però va demostrar estar recuperat.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)