Barça

Xavi: “Demà toca el Cadis. Ja pensarem en dijous”

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, ha volgut recordar que el duel de demà contra el Cadis és important i prioritari abans de visitar Old Trafford. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

El duel contra el Cadis

“Esperem un rival defensiu i amb un joc directe. Imagino el típic partit a casa en què dominem la pilota, però hem de saber què fer amb ella. Cal atacar els espais i arribar amb molta gent a l’àrea. Hem de fer un partit molt bo perquè el Cadis defensa bé. Tenim el record de l’any passat i són tres punts molt importants per a nosaltres”.

“Primer ve un partit i després l’altre. No podem pensar més enllà. Van passant coses, com la lesió de Pedri, i t’has d’anar adaptant per al següent partit. Primer toca el Cadis, després ja pensarem en dijous. Demà poden passar moltes coses”.

La baixa de Pedri

“És una desgràcia tenir baixes i Pedri és molt important per a l’equip. És vital en el nostre model de joc, marca diferències, genera coses en atac i dona fluïdesa al joc. Perdem un futbolista transcendental en el nostre esquema, però hi ha alternatives. Torna el Sergio, el Franck ho està fent bé i el Frenkie està en un gran moment. És el moment de donar opcions a altres jugadors i que agafin confiança i minuts. Tots han d’estar preparats. Esperem que no passi el mateix de la temporada passada i no el trobem tant a faltar”.

Rotacions

“Sí, n’hi haurà. Independentment de si haguéssim guanyat o no el dijous en faríem. Hi ha fatiga i molèsties i molts partits en molt poc temps. Necessitem fer rotacions. Hi ha jugadors que estan entrenant bé i mereixen entrar. Toca rotar”.

Eric Garcia

“Estic sent injust amb ell, però sempre que ha jugat ha ofert un nivell molt alt i està preparat. Entrena bé, és positiu, etc. És una meravella entrenar-lo i es mereix més minuts”.

Pablo Torre

“Tots han d’estar preparats. Un exemple és Kessie. Ha tingut paciència, ha entrenat, ha esperat el moment i ara el té. És un exemple per a la resta”.

“Pablo Torre està preparat per a ser titular i ho ha d’estar perquè l’equip el necessitarà en qualsevol moment. Pot entrar i sumar. No ho té fàcil perquè hi ha una competència ferotge”.

Ferran Torres

“Necessita confiança. Quan un jugador està en un moment més baix del que pot donar i no ofereix el rendiment que tothom espera, necessita confiança. Nosaltres hi confiem. Cal que ell ho noti quan siurti a jugar per tal que el rendiment sigui el que volem i esperem”.

Lewandowski

“El veig molt bé. Potser com que abans estava en un estat extraordinari sembla que estigui més baix, però no està malament. Treballa per a l’equip. Potser hem de jugar més amb ell. Tenim un punta de referència brutal i qualsevol pilota que rep la fa bona i genera perill”.

Cas Negreira

“Avui hem parlat del Cadis, hem mirat vídeos seus i hem treballat la pilota aturada. Hem fet un aïllament gadità”.

“Es porta de la millor manera, fent broma i tot. Nosaltres ens centrem en la nostra feina i en fer-ho bé demà. Res més. No n’hem parlat amb el grup, de veritat”.

El sistema

“A vegades ataquem amb 4-3-3 o 3-4-3, depèn del rival, però mai he jugat amb un 4-4-2, ni en defensa ni en atac. A vegades diuen que som un equip defensiu i no ho entenc”.

Raphinha

“Soc el que més ha confiat en ell. És un fitxatge que demanem nosaltres i sé del que és capaç. S’està atrevint més i marca gols i fa assistències. És un jugador extraordinari i mai vaig dubtar d’ell, ni tan sols quan hi havia crítiques. Està triomfant i triomfarà”.

Elogis

“A un li agrada que valorin la seva feina, però jo busco que l’equip estigui a gust i que la idea que tenim convenci i que guanyem de la manera que volem guanyar. Quan això surt, un se sent satisfet com a entrenador”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)