Barça

“No podem pensar més enllà d’aquest partit”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

El Barça vol mantenir el bon ritme en la lliga i per això haurà de derrotar el Cadis. El tècnic blaugrana, Xavi Hernández, no vol sentir a parlar del Manchester United, només dels andalusos. “Primer ve un partit i després l’altre. No podem pensar més enllà. Primer toca el Cadis, després ja pensarem en dijous”, va explicar. El terrassenc va recordar que l’any passat el Barça ja va perdre contra el Cadis al Camp Nou i va reiterar que es tracta de “tres punts molt importants” per a l’equip i va assegurar que els seus jugadors han de tenir molt clar com jugar. “Imagino el típic duel a casa en què dominem la pilota, però hem de saber què fer-ne. Hem de firmar un bon partit perquè el Cadis sap defensar molt bé”, va afirmar el terrassenc.

Avui, ni tampoc en els pròxims enfrontaments, no hi serà Pedri. Una baixa sensible. “És una desgràcia tenir baixes i Pedri és molt important per a l’equip. Perdem un futbolista transcendental en el nostre esquema, però hi ha alternatives. És el moment de donar opcions a altres jugadors. Han d’estar preparats”, va dir. També va afirmar que hi haurà rotacions. “Hi ha fatiga, molèsties i molts partits en molt poc temps.” Rotacions que poden fer entrar jugadors com Eric Garcia, Ferran o Ansu. Xavi va tornar a deixar clar que té “confiança plena” en ells i que tots seran importants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)