L’1x1 del Barça-Cadis

Per Clara Rodergas

TER STEGEN (90’)
OPORTÚ
Poca feina va tenir el porter alemany davant el Cadis fins a la segona meitat. Primer va blocar una rematada de cap ajustada i després li va treure el gol a Chris Ramos. Va mostrar-se molt segur en el joc aeri, traient els punys amb decisió.
KOUNDE (90’)
centrat
Molt més còmode que contra el Manchester. Va jugar fàcil, sense perdre pilotes innocents. En defensa li va tocar ballar amb Ocampo. Va complir i, per si de cas, va tenir a l’esquena un Christensen espectacular.
CHRISTENSEN (90’)
impecable
Gran actuació del danès. Bé en el tall, en l’anticipació i en la col·locació, corregint Kounde en alguna acció. Va recuperar moltes pilotes en camp contrari i va trencar línies en més d’una ocasió en la sortida de pilota.
ERIC GARCIA (90’)
aplicat
Partit seriós del central blaugrana, sobretot en la primera meitat. Se’l va veure segur en defensa, però força horitzontal en atac, sense arriscar. En la segona part, com la resta de l’equip, va estar més despistat.
BALDE (90’)
ofensiu
Un dia més a l’oficina. Va actuar més d’extrem que no pas de lateral, ocupant tot el carril, i va protagonitzar diverses arribades perilloses fins a la línia de fons que no van trobar rematador. Poca feina en defensa.
DE JONG (69’)
organitzador
Els seus dos socis al mig del camp van aportar més en atac que el neerlandès, que es va encarregar més d’iniciar la jugada, assumint el rol de Busquets. Xavi li va donar descans pensant en Manchester.
ROBERTO (90’)
endollat
Molt bon partit del de Reus, que va ser el migcampista més desequilibrant, amb conduccions que superaven línies. Va fer l’1-0 i va generar la jugada del segon gol. Bé en la pressió i recuperant pilotes. Notable.
GAVI (90’)
motor
Va agafar les regnes del mig del camp en molts moments, marcant el tempo del joc atacant blaugrana des del perfil habitual de Pedri. El Barça el trobarà molt a faltar a Old Trafford, tant en defensa com en atac.
FERRAN (90’)
brillant
El valencià va recuperar la seva millor versió. Amb ganes d’agradar i reivindicar-se, va provar constantment d’encarar-se, majoritàriament amb èxit. Va firmar la jugada de la nit en l’1-0, desfent-se de tres defenses abans de centrar.
LEWANDOWSKI (74’)
alliberat
Necessitava un gol el polonès, que va arrencar el duel fred i fallant molts controls. Un defensa li va treure el gol sota pals en l’1-0, però no va perdonar just després amb un bon xut ras. El Barça necessitarà els seus gols dijous.
ANSU (85’)
ansiós
A diferència de Ferran, no va acabar d’estar fi en un bon dia per recuperar sensacions. Se li va escapar algun control i no va tenir gaires ocasions per encarar-se. Va errar algun xut i se’l va veure frustrat. Responsable en defensa.
kessie (21’)
oxigen
La seva suplència pot ser un símptoma de cara al partit de dijous. Va entrar amb ritme i va veure targeta.
raphinha (16’)
frescor
L’home de la setmana va tenir descans pensant en dijous. Va provar alguna rematada sense èxit.
ALARCÓN (5’)
minuts
Xavi Hernández el va premiar. Ja havia jugat en la copa, però va estrenar-se en la lliga. Sense incidències.