Barça

Xavi: “Estic content, sobretot pels que juguen menys”

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, s’ha mostrat satisfet amb els tres punts i l’actuació del seu equip en la primera meitat. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

El partit

“Destacaria la primera part. No sé si ha estat excel·lent, però sí molt bona, sobretot dels jugadors que han participat menys. Estic molt content. Els veig entrenar i mereixen jugar. Això generarà confiança. Sobretot a Ferran i Roberto, que han estat molt i sempre sumen. És una garantia tenir jugadors com ells”.

Segona part

“Hem concedit massa en els darrers 15 o 20 minuts i no m’ha agradat. Hi ha fatiga i venim de l’esforç de dijous. És normal que passi amb el partit encarrilat. El Cadis ha tirat endavant, ens ha guanyat duels i ha generat perill al final”.

Ferran Torres

“No hem pensat en Old Trafford, però estic especialment content per a ell. Ha rebut moltes crítiques, però sempre treballa per a l’equip. Té una actitud de deu. Se sacrifica, corre, està pendent dels companys i ajuda. És una garantia per a un entrenador. Entenc que el valoren pels gols i les assistències, però nosaltres valorem altres coses. La feina que fa és extraordinària. És un nano humil i que dona la cara”.

Sergi Roberto

“Les seves són de les crítiques més injustes que he vist en la meva carrera. És de la casa, sempre rendeix jugui on jugui, té una actitud espectacular i és un gran capità. És altruista i té molta empatia amb l’equip. És més del Barça que el pal de la bandera i la crítica que rep és molt injusta. Jo tinc fe cega en ell. Vull que renovi i estigui molts anys aquí. El veig feliç”.

“Veig com entrena i el rendiment que ofereix i és criticat. Recordo campanyes injustes i no ho entenc. Entenc que hi hagi diverses opinions, però és injust”.

Busquets

“Estava preparat, però amb el partit encarrilat i sortint de lesió hem preferit que no entrés. Estarà bé dijous”.

Ansu

“Els davanters es valoren pels gols i per ser importants en els metres finals, però nosaltres tenim en compte més coses. S’ha deixat l’ànima al camp i ja entraran els gols. N’ha fet tota la vida”.

No encaixar gols

“Avui hem tingut sort de no encaixar. El Cadis ha merescut el gol al final. Les dades em diuen que estem fent moltes coses bé. En atac i defensa estem fent uns números extraordinaris, però no hi ha res guanyat. Estem en una bona posició, però queden molts partits”.

El partit contra el Manchester

“L’onze? Ens reunirem a partir de demà amb l’staff, mirarem com estan tots i anirem allà a competir. No hi ha res decidit”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)