Barça

Xavi Hernández

Entrenador del Barça

“No hi ha res guanyat”

El Barça va fer la feina en la primera part contra el Cadis i va abaixar el nivell en la segona. Un fet que l’entrenador, Xavi Hernández, també va valorar: “No sé si la primera part ha estat excel·lent, però sí molt bona. Hem concedit massa en els darrers minuts i no m’ha agradat. El Cadis ha merescut el gol al final.” Tot i això, el tècnic va destacar els números de l’equip, si bé va recordar que queda molta lliga: “Les dades em diuen que estem fent moltes coses bé, però no hi ha res guanyat. Estem en una bona posició, però queden molts partits”, va explicar.

Ferran Torres i Sergi Roberto van reivindicar-se. Xavi es va desfer en elogis cap a tots dos. “Té una actitud de 10. És una garantia. Entenc que el valoren pels gols i les assistències, però la feina que fa és extraordinària”, va dir sobre el valencià. Sobre Roberto, va ser clar: “Les seves són de les crítiques més injustes que he vist en la meva carrera. És de la casa i sempre rendeix jugui on jugui. És més del Barça que el pal de la bandera. Tinc fe cega en ell. Vull que renovi i estigui molts anys aquí”, va sentenciar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)