Barça

Més de 2.000 culers aniran a Old Trafford

L’afició, amb la presència de 826 penyistes, anirà al camp del Manchester United per donar suport al Barça

El Barça visita dijous el camp del Manchester United per la tornada del play-off de l’Europa League, i l’afició n’és conscient de la importància d’aquest enfrontament. És per això que 2.350 culers es desplaçaran a Old Trafford per donar suport a l’equip. D’aquests, 2.151 són socis o penyistes que estaran situats a la zona visitant habilitada a l’estadi, la resta són membres, col·laboradors o convidats del club.

Els penyistes que seran a Manchester representen un total de 826 persones. Curiosament, 329 són provinents de Polònia. L’arribada de Lewandowski és un fenomen social que provoca situacions com aquestes.

Per altra banda, el departament del club FC Barcelona Desplaçaments ha organitzat el viatge de tres avions que volaran des de l’Aeroport del Prat el mateix dia del partit al matí. En aquests vols, s’hi trobaran un total de 531 aficionats barcelonistes.

L’afició del Barça està donant tot per ajudar a l’equip en una de les seves assignatures pendents de les últimes temporades, les competicions europees. Veurem si els de Xavi responen a aquesta gran mobilització.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)