Barça

Cata, renovada fins al 2026

Acord. El Barça amplia tres temporades més el contracte de la portera balear, just quan es compleix un any de la seva greu lesió

La portera del Barça femení Cata Coll ha renovat el seu vincle amb el club per tres temporades més. La balear acabava contracte el 30 de juny i serà blaugrana almenys fins al 2026. Cata va fitxar pel Barça l’estiu del 2019 i, després d’una primera temporada cedida al Sevilla, ha lluitat per la titularitat a la porteria amb Sandra Paños i Gemma Font. La mallorquina està a hores d’ara en la recta final de la recuperació de la lesió al genoll que es va fer fa ara exactament un any. “Miro el futur amb molta ambició. El club està confiant en la gent jove i volem ser el futur del Barça”. “El destí m’ha volgut posar avui aquí, signant aquesta renovació, a un dia que es compleixin 365 dies lesionada. Estic contenta perquè per fi començo a veure la llum al final del túnel”, explicava Cata Coll, que desitja reaparèixer en breu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)