Barça

L’1x1 del Barça a San Mamés

Per Oriol Tortajada

TER STEGEN (90’)
RESISTENT
Suma i continua. Un dia més a l’oficina. Una altra porteria a zero en la lliga. Afortunat en el travesser de Raúl García i el pal de Berenguer i salvat pel VAR en el gol ben anul·lat a Iñaki Williams. Gran parada en un xut de Muniain.
SERGI ROBERTO (83’)
ATENT
Xavi li va donar la responsabilitat al carril dret perquè va intuir que aguantaria millor les curses de Nico Williams que Kounde. Un encert. El de Reus també és més profund i Nico va haver d’ajudar més Balenziaga. Bona lectura.
KOUNDE (90’)
VITAL
Amb Araujo sancionat, el francès va tornar a la seva zona de confort a l’eix de la defensa. Bona societat amb Christensen i alguna falta de comunicació amb Ter Stegen. Providencial al final salvant el gol de Yuri damunt la línia.
CHRISTENSEN (90’)
FIABLE
Molt sobri un dia més. Bona feina en el joc aeri per contenir la millor arma de Raúl García. No es complica mai la vida. Joc fàcil. Bona entesa amb Kounde, però en el clàssic recuperarà la seva parella de ball habitual: Araujo.
BALDE (90’)
PERSISTENT
La primera part va ser una bassa d’oli per a ell. Berenguer no el va inquietar. En la segona, Valverde va canviar de banda Nico Williams buscant un canvi de tendència, però Balde va guanyar també el duel individual.
GAVI (90’+4’)
VALENT
Tornava després de complir sanció contra el València. Està fet d’una altra pasta. Contra sospitosos habituals com Dani García i Raúl García, allà on d’altres no hi posen el peu, ell hi posa la cara. Càtedra de caràcter a Bilbao.
BUSQUETS (90’)
ASSISTENT
Assistències que valen punts. Seva va ser la passada de l’únic gol del Barça contra el València i seva va ser ahir l’assistència del gol a San Mamés, sempre amb Raphinha com a soci. Busquets pensa i detecta, Raphinha resolt.
DE JONG (90’)
ENDOLLAT
Protagonista en l’acció de les mans de Muniain que van comportar que el VAR convidés l’àrbitre a invalidar el gol d’Iñaki Williams. Frenkie ho va veure clar. Gil Manzano no tant. González González des del VAR la va encertar.
RAPHINHA (83’)
‘ENRATXAT’
Els seus gols han donat 6 punts al Barça en els dos últims partits. Ha fet més gols ja que Dembélé i és ja el segon màxim golejador de l’equip en la lliga empatat amb Pedri (6). El d’ahir, amb la dreta i amb dosi de suspens.
LEWANDOWSKI (90’)
BEN TORNAT
Sense ell al camp el Barça ha guanyat set partits de set aquesta temporada. Però amb ell a la gespa el Barça també guanya. Millor tenir-lo. Tornava després de la lesió. Bons minuts com a assaig amb vista al clàssic. El 19-M és el dia.
FERRAN (67’)
VOLUNTARIÓS
Seva va ser la primera rematada a porteria del Barça en el partit. El seu xut va marxar a prop de la porteria d’Agirrezabala. Va ajudar a donar amplitud a l’atac. També va ser el primer canvi de Xavi. De més a menys.
KESSIÉ (22’)
SOLIDARI
Va ser titular en el clàssic en la copa, però encadena dues suplències en la lliga. Podrà jugar contra el Madrid com la resta dels apercebuts.
ANSU (7’)
LENT
Va poder sentenciar el partit, però se li va fer de nit en l’acció més clara que va tenir i Íñigo Martínez va acabar rebutjant a córner.
ALONSO (7’)
SÒLID
Important per donar consistència a l’equip i vital en l’emergència tapant un xut de Guruzeta amb Ter Stegen batut, en l’afegit.
ALARCÓN (3’)
FELIÇ
Continua sumant minuts a primera divisió com a jugador de refresc. Ja pot dir que ha jugat a La Catedral.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)