Barça

Jonatan Giráldez

Entrenador del Barça

“Aquesta victòria ens reforça”

L’entrenador del Barça, Jonatan Giráldez, es va mostrar crític amb l’equip, sabent que hi ha aspectes que es poden millorar i que va faltar sentenciar l’eliminatòria. Tot i això, va marxar satisfet per la victòria, que els dona un lleuger avantatge per a la tornada. “Crec que la victòria és justa per la quantitat d’ocasions que hem creat. No hem estat gens encertades de cara als últims metres, tenint en compte que en la fase de grups havíem marcat molts gols. La victòria ens reforça, però tinc la sensació que hauríem pogut marcar més gols”, va dir el tècnic del conjunt català.

En els últims compassos del partit, el Roma va disposar d’ocasions per empatar el duel. “És cert que en els últims 15 minuts ens han creat moltes ocasions. Si no tanques el partit amb gols i una mica més de sang, acabes patint”, va admetre Giráldez. Per acabar, va fer una crida a l’afició per al partit de tornada, dimecres que ve a l’Spotify Camp Nou: “Necessitem el suport de tota l’afició perquè l’eliminatòria està oberta.”

MINUTS FINALS

“Si no tanques el partit amb gols i una mica més de sang, acabes patint”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)