Barça

Avancen les obres a l’entorn del Camp Nou

El Barça, de la mà de les institucions i entitats pertinents, continua treballant per desenvolupar les actuacions relatives a la modificació del pla general metropolità i ha donat per acabades les obres d’urbanització del carrer Menéndez i Pelayo, en el tram comprès entre l’avinguda de Joan XXIII i el carrer Martí Franquès.

L’Ajuntament, el veïnat i el Barça buscaven crear un gran espai obert al voltant de l’estadi i eliminar la tanca exterior i els desnivells, a més de renovar i ampliar els carrers per reordenar l’accés rodat i de vianants.

Entre els propers passos en el projecte d’urbanització està previs iniciar una segona fase d’obres des de l’accés 5 del Camp Nou fins a la rotonda que connecta amb el carrer d’Arístides Maillol. Les actuacions se centraran en un nou traçat amb voreres amples, un carril bici i calçada per a tres carrils de circulació. A més, el Barça cedirà a l’Ajuntament l’espai del solar de l’equipament esportiu al CEM Arístides Maillol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)