Barça

Iniesta: “Estic convençut que el Barça mai no ha comprat cap àrbitre”

Andrés Iniesta, l’exfutbolista blaugrana, ara al Vissel Kobe, ha parlat aquesta nit al programa Tu Diràs de Rac1 on ha assegurat que durant la seva etapa al Camp Nou no va veure “res estrany”. “Estic totalment convençut que el Barça mai no ha comprat cap àrbitre”. Així de contundent ha estat Andrés Iniesta sobre el cas Enríquez Negreira.

Sobre el Barça actual, Iniesta creu que la victòria al Clàssic va servir per tenir “una distància considerable per poder guanyar la Lliga”, tot i que no ha volgut donar per fet el títol: “Fins que no és matemàtic no és definitiu i s’ha de guanyar fins al final, però estan en predisposició de fer-ho”, ha assegurat el manxec. En qualsevol cas, l’exblaugrana ha subratllat que l’evolució de l’equip des de l’arribada de Xavi a la banqueta ha estat “espectacular”. “Ell s’ha preparat molt per viure aquest moment, té les idees molt clares, sap què vol i com ho vol i què significa el lloc que ocupa”, ha dit Iniesta, que confia que els blaugranes puguin “guanyar el títol aquesta temporada i lluitar per tot en la propera”.

Iniesta, que als seus 38 anys encara continua en actiu al Vissel Kobe japonès, explica que les banquetes li queden lluny: “A dia d’avui em continuo veient futbolista, tot i que sempre he dit que m’agradaria formar-me com a entrenador”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)