Barça

“Hi ha cops que m’han criticat sense motius”

Nova etapa. Sergi Roberto assegura a Barça TV que cada vegada se sent millor dins l’equip i reitera que és feliç de continuar al club de la seva vida

Protagonista en el clàssic de diumenge passat pel seu gol i la bona actuació, Sergi Roberto es va sincerar en una entrevista a Barça TV, en l’especial Sergi Roberto, un camí fidel. El futbolista de Reus va repassar la seva trajectòria al club blaugrana, tant els moments de llum com els més foscos.

Renovat fa poc, el migcampista format a la Masia no amaga la seva felicitat per continuar al club de la seva vida. Tot i això, el reusenc ha viscut uns últims anys complicats en què s’ha sentit assenyalat. “Potser els que fa més anys que hi som estem en el punt de mira i la gent vol foc nou. Però nosaltres ho hem donat tot. No guardo rancor. Els seus motius deuen tenir per assenyalar-me i potser m’ho he merescut moltes vegades, però d’altres cops m’han criticat sense saber els motius reals”, va confessar.

Amb la lesió de Pedri i el bon partit contra el Madrid, Roberto té la titularitat a l’abast. Ell mateix va reconèixer que és “feliç” després de la renovació i que torna a gaudir després d’uns últims cursos complicats per les lesions. “Notava que no m’havia recuperat bé. Podia córrer i jugar, però no al 100%. Hi havia dies que no volia jugar perquè no estava bé.” Tan malament estava que va haver de passar per la sala d’operacions. Malgrat tot, Roberto va afrontar la recuperació amb ganes. Tot plegat, gràcies al suport de Xavi Hernández. “Després de les lesions, que em donés confiança va ser important. Ell em va donar tranquil·litat. Em va dir que m’estaria esperant”, va explicar.

Mirada al passat

Sergi Roberto també va recordar els inicis, com ara el debut en la Champions al Bernabéu, que per a ell “va ser un regal”. Ara bé, cap nit com la de la remuntada contra el PSG: “Em donen les gràcies i em diuen que va ser la millor nit de la seva vida. Ningú ho esperava perquè l’anada va ser un cop, però al vestidor hi crèiem. Va ser una nit increïble.” També va mencionar el paper que va tenir Luis Enrique en el seu salt dins l’equip. “És l’entrenador més important que he tingut. Amb el Tata no tenia minuts. Al principi va ser complicat, però va ser ell qui em va oferir canviar al lateral”, va afirmar el reusenc.

LES REFLEXIONS

Els que fa més anys que hi som estem en el punt de mira. Potser m’he merescut ser assenyalat molts cops i ho accepto
Xavi em va donar tranquil·litat i confiança. Soc feliç i torno a gaudir. Millor, impossible
Sergi Roberto
jugador del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)