Barça

La protagonista

Salma Paralluelo

Els cinc dies màgics de Salma

Determinant dimarts a Roma i influent ahir al Johan. Setmana gran per a Salma Paralluelo. Seu va ser l’únic gol del Barça en la visita a l’Olímpic en l’anada dels quarts de final de la UEFA Women’s Champions League i ella és qui va provocar ahir el penal que va decidir el clàssic. Tot en només cinc dies. Va ser escollida MVP per la UEFA en el seu debut en la Champions com a blaugrana i contra el Real Madrid va tornar a ser decisiva. El seu golàs contra el Roma acosta una mica més el Barça cap al somni de la final d’Eindhoven i el penal provocat contra el Madrid i transformat per Fridolina Rolfö deixa la lliga virtualment sentenciada i permet a l’equip de Jonatan Giráldez continuar invicte en el campionat.

Paralluelo no va brillar tant com a Roma, però va ser una de les futbolistes destacades d’un Barça que va coure el clàssic a foc lent. Interessant el seu duel amb la madridista Kenti Robles a la banda. Salma va ser de les jugadores més actives. Mai va renunciar a anar a la guerra contra la lateral mexicana. Paralluelo va connectar per dins i va buscar la línia de fons amb assiduïtat per donar profunditat a l’equip contra un Madrid ben plantat.

En el minut 74 va arribar l’acció clau del clàssic. Graham Hansen va fer una centrada des de l’esquerra, Paralluelo va abaixar la pilota al segon pal i Athenea del Castillo la va agafar per darrere i la va fer caure. Rivera Olmedo ho va veure clar i el VAR no la va corregir. Rolfö va fer la resta davant Misa.

Tercer clàssic per a l’aragonesa i, de nou, protagonista, perquè en el clàssic de la supercopa jugat el mes de gener va sortir en la pròrroga i ja va ser important marcant el tercer gol del Barça en aquell partit (3-1). També havia estat suplent en el clàssic del Di Stéfano (0-4). La titularitat d’ahir va ser la primera en un clàssic. Encert de Giráldez. Vital. Dinou anys i en constant creixement.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)